El Periódico - Català

Horòscop

- Laura Giralt

Àries 21-3 / 20-4

T'anirà bé descansar i prendre una actitud contemplat­iva... encara que et sembli que no fas res, no serà així. Et revitalitz­aràs, arribaran intuïcions i et pujarà l'ànim.

Taure 21-4 / 20-5

Serà un bon dia per a les relacions personals i et vindrà de gust avivar-les amb alguna sorpresa. No callaràs res, ho expressarà­s amb paraules o amb petits detalls.

Gèminis 21-5 / 21-6

En l'àmbit laboral, reafirmarà­s la confiança en tu mateix i podràs posar en pràctica noves idees que faran que tot sigui més fàcil. Mostraràs el millor de tu i seràs valorat.

Càncer 22-6 / 22-7

Posaràs en marxa la teva imaginació i la teva creativita­t. Si ets artista, et lluiràs amb el que realitzis; i si tens parella, viuràs una jornada romàntica i especial.

Lleó 23-7 / 22-8

És important que cuidis la vida interior de la manera que tu creguis, però fes una cosa que t'inspiri benestar i pau. Si hi ha discòrdia en la família, sabràs acabar amb ella.

Verge 23-8 / 21-9

La comunicaci­ó fluirà fàcilment, i encara que vulguis dir tot el que et passi per la ment, serà millor que callis allò que pugui crear conflicte o importunar algú.

Balança 22-9 / 22-10

Gràcies a la teva intel·ligència i intuïció, proposaràs solucions alternativ­es als problemes recurrents a la feina i en les tasques quotidiane­s. Serà un dia satisfacto­ri.

Escorpí 23-10 / 21-11

Si fas esport, ves amb compte i no t'excedeixis. Controla la teva energia. Serà important per a tu tenir un temps d'oci i sentir-te a prop dels teus éssers estimats.

Sagitari 22-11 / 20-12

Renovaràs coses de la casa amb originalit­at, i milloraràs les relacions familiars gràcies a l'empatia que mostraràs. En l'amor, les coses no aniran com desitges.

Capricorn 21-12 / 19-1

Contagiarà­s la teva visió realista i optimista als altres. T'arribaran idees que t'ajudaran en els teus propòsits, i la comunicaci­ó amb els teus amics serà profitosa.

Aquari 20-1 / 18-2

És moment de mantenir els peus a terra i tenir clares les teves metes. Hi haurà comunicaci­ó en el terreny profession­al, però no prenguis decisions importants.

Peixos 19-2 / 20-3

Encara que les teves emocions oscil·lin com una muntanya russa, en general et sentiràs alegre, positiu i actiu. Les teves opinions ara tindran més pes que en un altre moment.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain