El Periódico - Català

La descarada fillastra de Kamala Harris

-

i psicològic­ament de forma rutinària. Consumit per la gelosia, el paio va arribar a presentar-se en el rodatge de Brumas de inquietud (1957), que Turner filmava a Londres, i amenaçar Sean Connery amb una pistola. El futur Bond va agafar el canell del seu atacant i el va torçar fins a assegurar-se que l'arma queia a terra, abans de tombar-lo d'un cop de puny. Pel que sembla, en algun arxiu ocult hi ha imatges de l'incident.

La sensació d'humiliació experiment­ada per Stompanato es va veure augmentada uns mesos més tard, quan Turner va acudir a la cerimònia dels Oscars del 1958 –estava nominada a l'estatueta pel seu treball en Vidas borrascosa­s– acompanyad­a de la seva mare i de la seva filla Cheryl, de 14 anys, en lloc de fer-ho amb ell.

I això ajuda a explicar el que, pel que sembla, va succeir a casa de l'actriu només uns dies després, la nit del 4 d'abril. Segons la versió oficial, després d'escoltar com el mafiós colpejava la seva mare i l'amenaçava amb clavar-li un ganivet a la cara, Cheryl va agafar un ganivet de la cuina, es va dirigir al pis superior i, sense que arribés a saberse molt bé com, l'acer va acabar clavant-se a l'estómac de Stompanato i li va danyar diversos òrgans vitals.

Set dies després, intervenin­t en una vista judicial per relatar entre sanglots la seva versió dels fets, Turner va oferir la que els experts consideren la interpreta­ció més important de la seva vida, i amb ella va contribuir de forma crucial a l'absolució de la seva filla. A partir de llavors, és clar, els rumors es van desencaden­ar, i el més sorollós de tots va assenyalar l'actriu com la veritable autora material de l'assassinat. Això, diem, va marcar la seva carrera de forma irreparabl­e; malgrat l'èxit immediat que li va proporcion­ar Imitació de la vida (1959), la seva identitat artística va quedar enterrada per sempre sota el pes del crim i el morbo.

HBart la va veure per primera vegada en un acte de recaptació de fons i l'estiu passat van parlar de la seva incorporac­ió. «Em va sorprendre molt la proposta d’IMG», explica al diari novaiorquè­s Emhoff, que ja treballa com a model en una agència més petita.

«Tinc insegureta­ts, com tantes altres noies, m’intimida entrar en aquest món totalment centrat en el cos». La va convèncer veure la diversitat de models d'avui i «poder formar part d’aquest canvi com a artista amb una pulsió creativa, més enllà de ser una simple maniquí, tot i que amb tatuatges estranys i els cabells tallats de manera curiosa».

Els que observen la moda veuen en ella una clara diferència

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain