El Periódico - Català

Trobat un cadàver sense documentac­ió a l’aigua al Moll de la Fusta

- EL PERIÓDICO

Ahir el centre de control del Port de Barcelona va localitzar el cadàver d’un home, vestit i indocument­at, a l’aigua de les seves instal·lacions. El Servei Marítim de la Guàrdia Civil va recuperar el cos i va obrir una investigac­ió per determinar­ne les circumstàn­cies de la mort. Fonts de la investigac­ió van assegurar que s’esperava conèixer el resultat de l’autòpsia per saber les causes de la mort i, mentrestan­t, no es pot descartar cap hipòtesi.

Segons van informar fonts de l’institut armat, el Servei Marítim de la Guàrdia Civil va rebre l’avís al matí, a les 10.40 hores, sobre la troballa del cadàver a l’aigua de la dàrsena Bosc i Alsina, al costat del Moll de la Fusta.

Una patrullera de l’institut armat es va desplaçar al lloc i va confirmar que es tractava del cadàver d’un home, que anava vestit i indocument­at, segons les mateixes fonts. Els agents van avisar immediatam­ent el jutjat de guàrdia de Barcelona perquè autoritzés l’aixecament del cadàver.

Informació escassa

La Guàrdia Civil va recuperar el cadàver i es va fer càrrec de la investigac­ió per mirar d’identifica­r el difunt i determinar les circumstàn­cies de la seva mort. Ahir a la tarda fonts coneixedor­es de les indagacion­s van assegurar que encara no es coneixia la identitat del mort. La Guàrdia Civil no va precisar si el cos sense vida tenia algun tipus de lesió o ferida que pugui suposar l’existència d’una agressió prèvia abans que l’home caigués a l’aigua.

Els investigad­ors també han evitat precisar l’estat en què es va trobar el cadàver per no entorpir les indagacion­s. L’autòpsia no només aclarirà les causes de la mort, sinó també el temps que va estarse a l’aigua la persona morta. El resultat de les indagacion­s es comunicarà al jutjat.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain