El Periódico - Català

LES PEL·LÍCULES DE TV

-

Jamón, jamón 22.00 hores. | LA 2

De Bigas Luna. Amb Juan Diego, Penélope Cruz, Javier Bardem, Jordi Mollà. Espanya, 1992. Drama, 95 minuts uLa Sílvia, la filla d’una prostituta, es queda embarassad­a del fill d’uns propietari­s rics. Per impedir el casament, la mare del noi, molt possessiva, contracta un fatxenda que treballa en una fàbrica de pernils i que vol ser torero perquè enamori la jove.

El sargento de hierro 22.10 hores. | TVE-1

De Clint Eastwood. Amb Clint Eastwood, Marsha Mason, Everett McGill, Moses Gunn, Eileen Heckart, Bo Svenson, Boyd Gaines, Mario Van Peebles, Arlen Dean Snyder, Vincent Irizarry. EUA, 1986. Acció, 130 minuts uEl sergent Tom Highway, veterà de les guerres del Vietnam i Corea, torna als Estats Units per dur a terme una missió gens fàcil: instruir un grup de principian­ts desmotivat­s i indiscipli­nats per convertir-los en autèntics marines.

El corredor del laberinto: La cura mortal 22.10 hores. | CUATRO

De Wes Ball. Amb Dylan O’Brien, Ki Hong Lee, Kaya Scodelario, Thomas Brodie, Sangster, Dexter Darden, Will Poulter, Jacob Lofland, Rosa Salazar, Giancarlo Esposito. EUA, 2018. Ciència -ficció, 143 minuts uEl Thomas lidera el grup de clarians fugitius en la seva missió més perillosa i definitiva. Per salvar els seus amics, han de tornar a colar-se a la llegendàri­a Ciutat, un laberint vigilat per Cruel que pot convertir-se en el parany més mortal.

Torno a casa de la meva mare 22.45 hores. | TV-3

D’Eric Lavaine. Amb Alexandra Lamy, Josiane Balasko, Mathilde Seigner, Philippe Lefebvre, Jérôme Commandeur. França, 2016. Comèdia, 97 minuts uAmb 40 anys, la Stephanie es veu obligada a tornar a casa de la seva mare. Ella la rep encantada, però porta una vida independen­t i tenir a la seva filla a casa és una complicaci­ó. Totes dues s’han de carregar de paciència en aquesta nova etapa juntes.

El viajante 22.00 hores. | BETEVÉ

DA’ sghar Farhadi. Amb Shahab Hosseini, Taraneh Alidoosti, Babak Karimi, Mina Sadati. Iran-França, 2016. Drama, 125 minuts uDavant del perill d’ensorramen­t de l’edifici en el qual viuen de lloguer, l’Emad i la Rana es veuen obligats a mudar-se a un altre lloc.

 ??  ?? Seqüela de El corredor de laberint: Les proves.
Seqüela de El corredor de laberint: Les proves.
 ??  ?? Clint Eastwood encarna el combatiu sergent Highway.
Clint Eastwood encarna el combatiu sergent Highway.
 ??  ?? Penélope Cruz és la Sílvia, la jove embarassad­a.
Penélope Cruz és la Sílvia, la jove embarassad­a.
 ??  ?? Comèdia protagonit­zada per Alexandra Lamy.
Comèdia protagonit­zada per Alexandra Lamy.
 ??  ?? Guanyadora de l’Oscar a la millor pel·lícula en llengua estrangera.
Guanyadora de l’Oscar a la millor pel·lícula en llengua estrangera.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain