El Periódico - Català

Aparcar a la zona de discos és anar directe al precipici

- Carlos Gutiérrez

Quan busques una plaça d’aparcament per la zona de les discoteque­s que hi ha a Cornellà, on fa frontera amb l’Hospitalet de Llobregat, és perquè estàs desesperat, ja que vas directe al precipici, com bé sabem els veïns que vivim per aquesta zona. Dic això perquè l’endemà pots trobar-te un retrovisor o un eixugapara­brises trencat que, amb el cop, es poden carregar el motor que activa la barnilla del mecanisme, descatalog­at actualment, que és el que em passo a mi. Tota una sorpresa aparcar a Cornellà, doncs...

No em vull imaginar els veïns que viuen a la zona, que no són pocs i estan farts de queixar-se i de no ser escoltats per ningú. Són veïns de l’Hospitalet. És una vergonya, i no sé com es pot permetre aquest vandalisme i el que comporta, com brutícia, vidres a la calçada, sorolls, baralles nocturnes... Tot això davant el portal de persones que l’únic que volen és descansar tranquils i mantenir les seves famílies segures, vinguin a l’hora que vinguin, sense necessitat de patir.

La paradoxa és que hi ha un descampat que també pertany a Cornellà, on hi ha aparcament­s, i és l’última opció si no vols deixar el cotxe tan a prop de les discoteque­s, però l’última vegada que vaig aparcar allà, en un lloc on el vehicle no molestava ningú, em van posar una multa per deixar el cotxe al mig d’un descampat sense senyalitza­r.

Gràcies, Cornellà, per fer-nos la vida tan fàcil. Sempre contribuin­t perquè la ciutadania deixi d’utilitzar els seus vehicles i vagi en transport públic. Ben fet. Bravo. També ajuden que aquells que viuen en aquests voltants es trasbalsin una mica més. Gràcies.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain