El Periódico - Català

Última escala abans de Doha

Luis Enrique sent que la seva Espanya surt al Mundial en el «millor moment», convençut que pot lluitar amb qualsevol equip per jugar els «set partits» que el portarien a la final. No tem res i vol anar pas a pas.

- FERMÍN DE LA CALLE

És feliç. Disfrutant de les hores prèvies a la seva estrena en el Mundial com a selecciona­dor espanyol, sense donar mostres de cap vertigen, dalt d’una onada d’optimisme que contagia als seus 26 jugadors. Avui fa a Amman l’última escala abans d’arribar a Doha per iniciar el torneig el dia 23 contra Costa Rica.

Està feliç Luis Enrique, convençut que la seva Espanya pot mirar als ulls de qualsevol de les seleccions favorites per conquerir el títol. «He vist els jugadors molt bé, a excepció d’alguns que arriben amb alguna molèstia, però sense gravetat. Si demà haguessin d’estar a punt per jugar el primer partit del Mundial, jugarien tots.

Els veig en un nivell notable alt gairebé excel·lent», va proclamar abans de decidir els últims detalls que exhibirà aquesta tarda en l’amistós que tancarà l’atípica preparació per a un Mundial.

Objectius ambiciosos

Preguntat per l’objectiu d’Espanya a Qatar, el selecciona­dor va incidir que «l’objectiu de la selecció espanyola de futbol és el mateix que el de la resta de seleccions que estan classifica­des en la part alta del rànquing FIFA: competir al màxim. Crec que arribem en el nostre millor moment i que estem entre les seleccions que poden accedir a jugar els set partits del Mundial. Aquest és el nostre objectiu», va remarcar amb entusiasme i energia, convençut que els jugadors comparteix­en un idèntic missatge ambiciós.

Luis Enrique es va abraçar al cholisme al descriure el plantejame­nt de l’equip en aquesta Copa del Món: «El nostre propòsit és anar partit a partit. Passar com a primers de grup i, si no podem, com a segons. I després anar passant les eliminatòr­ies». Sobre la llista de 26 futboliste­s que ha elegit es va limitar a apuntar: «Elegeixo els jugadors que considero millors per plasmar la meva idea. Aquest és el meu objectiu com a entrenador perquè no miro el club ni si em cauen bé o mala

 ?? AFP ?? Gavi, amb la pilota, en l’últim entrenamen­t de la selecció a Amman, ahir.
AFP Gavi, amb la pilota, en l’últim entrenamen­t de la selecció a Amman, ahir.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain