El Periódico - Català

Deschamps decideix no suplir la baixa per lesió de Benzema

- J. D.

No hi haurà cap davanter que succeeixi Karim Benzema a la selecció francesa. Aquesta és la decisió que va prendre ahir Didier Deschamps. «No», va dir amb sequedat el tècnic a Telefoot per confirmar que prefereix quedar-se amb 25 jugadors després d’haver perdut el recent Pilota d’Or per una lesió muscular a la cama esquerra que el tindrà fins a tres setmanes de baixa i que l’ha privat de jugar el Mundial.

Benzema ja ha abandonat Doha, frustrat perquè s’ha quedat a les portes de poder defensar la corona de campió del món conquerida fa quatre anys a Rússia 2018. Una corona que ell no lluïa perquè es va perdre aquell Mundial llavors per estar immers en l’escàndol del sextape.

«En els entrenamen­ts, desafortun­adament pot passar que es lesioni», va revelar Deschamps, assumint que «mai és el moment adequat» i que no és la mateixa lesió muscular que va tenir Benzema amb el Madrid. «No és una recaiguda».

Porta oberta a Dembélé

Després, el tècnic gal va explicar el moment quan Benzema es va trencar. «Estàvem fent l’entrenamen­t i ja havia jugat partits abans. Tot estava controlat, anava un pas més enllà com en el cas de Varane. Ni tan sols estava en una acceleraci­ó», va dir Deschamps, que confia en la resposta del seu grup per no patir demà la baixa en el debut contra Austràlia. El tècnic va preferir quedar-se amb 25 jugadors abans que cridar un altre davanter.

La lesió de Benzema obre també la porta de la titularita­t a Dembélé, l’extrem del Barcelona. «Va acabar la temporada amb molta qualitat. Va ser decisiu amb gols o assistènci­es», va assegurar Deschamps també a Telefoot sobre el davanter del Barcelona. «És un actiu important, tinc diversos jugadors a dalt. Però Ousmane està allà». I més a prop que mai de la titularita­t.

 ?? ?? Noppert, un dels porters dels Països Baixos, Van Gaal, Memphis i Pasveer (amb cua), un altre porter neerlandès, ahir a l’entrenamen­t a Doha.
Noppert, un dels porters dels Països Baixos, Van Gaal, Memphis i Pasveer (amb cua), un altre porter neerlandès, ahir a l’entrenamen­t a Doha.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain