El Periódico - Català

Cita de Champions al Camp Nou entre el Barça i el Bayern

L’equip blaugrana i el bavarès es juguen el liderat del grup europeu a l’Estadi. Falta veure si s’omplirà fins als límits com l’any passat.

- ALBERT ISERN

El Barça i el Bayern de Munic s’enfronten avui (18.45 hores) al Camp Nou amb el liderat del grup D de la Champions femenina en joc. Els dos conjunts han guanyat els dos partits precedents. Falta veure si l’Estadi torna a omplir-se o no. Fins ahir s’havien venut unes 60.000 entrades.

Els dos equips arriben al xoc com a líders de grup després d’imposar-se en els dos primers partits a Benfica i Rosengärd. Les catalanes van endossar una gran golejada a les portuguese­s (9-0) i van assaltar el Malmö IP, feu de les sueques (1-4).

El conjunt alemany, situat en tercera posició a la Bundesliga, va haver de superar la Reial Societat de Natalia Arroyo en una eliminatòr­ia prèvia per disputar la competició (4-1 en el global) i és la principal amenaça per a l’equip dirigit per Jonatan Giráldez, tot i que les blaugrana continuen sent favorites per acabar en primera posició.

Aquesta serà la tercera ocasió en què el Barça disputarà un partit de la màxima competició continenta­l al Camp Nou, després d’estrenar-se el 30 de març del 2021 davant el Reial Madrid (5-2) i repetir davant el Wolfsburg (5-1) un mes després, en la tornada dels quarts de final i l’anada de les semifinals, respectiva­ment.

Més enllà de les dues victòries, les quals van permetre al Barça arribar a la final de Torí, la gran novetat en els dos partits va ser l’entrada, ja que es va batre el rècord mundial d’assistènci­a en un partit de futbol femení amb 91.553 i 91.648 espectador­s cada un.

Setmana intensa

Jonatan Giráldez va destacar en la roda de premsa prèvia al partit el joc interior del Bayern. «Tenen capacitat d’acumular moltes jugadores per dins i són molt verticals en atac. Veurem un partit diferent del de la pretempora­da», va afirmar el tècnic. En aquell amistós de preparació, disputat el passat 16 d’agost, les alemanyes van guanyar per la mínima (1-2).

Patri Guijarro va assenyalar que aquesta és una de les setmanes «més importants» i va assegurar que el vestidor està preparat per a l’exigència de la competició. «Comença una setmana intensa,

 ?? FC Barcelona ?? Les jugadores del Barça, en un entrenamen­t al Camp Nou.
FC Barcelona Les jugadores del Barça, en un entrenamen­t al Camp Nou.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain