El Periódico - Català

Shakira i Piqué, encriptats

La cantant i el futbolista coincidira­n la setmana que ve als jutjats per ratificar el seu acord sobre els nens.

- LAURA FA

Shakira i Piqué no tenen ganes de veure’s ni de coincidir, però no ho podran evitar. Estan obligats a retrobar-se. I aquesta vegada no serà en un partit de beisbol. Les Mamarazzis podem assegurar que tots dos assistiran la setmana que ve al Jutjat de Família número 18 de Barcelona per ratificar, davant el fiscal i el jutge, l’acord a què van arribar per la custòdia dels seus fills.

Les negociacio­ns van començar a l’agost i han sigut llarguíssi­mes. A principis de mes, es va arribar per fi a un acord i els advocats de cada un d’ells, Pilar Mañé i Ramon Tamborero, el van presentar als jutjats. Ara és el fiscal qui hi ha de donar el vistiplau i garantir que es compleixi l’interès dels menors. Uns dies després el jutge dictarà sentència i aquesta no es podrà recórrer. Mare de Déu el que està costant que aquests nens puguin veure els seus dos pares i facin una vida més o menys normal. Tot i que la normalitat en aquesta parella ha brillat per la seva absència.

¿Hi ha alguna excentrici­tat més en tot aquest procés? Doncs sí. Una que ha deixat al·lucinant el personal. Les Mamarazzis hem pogut saber que la demanda, des del primer dia que es va presentar als jutjats, ha sigut encriptada. Màxima seguretat per evitar que ningú tingués accés als detalls més íntims i personals de l’acord, alguns qualificat­s com de «bastant al·lucinants». Només han pogut veure la documentac­ió de manera nítida Shakira, Piqué, els seus advocats, el jutge i el secretari judicial. ¡Magistral!

L’escola

La intenció de Shakira és que els seus fills, després de les vacances de Nadal, comencin el curs escolar a Miami. El dilluns 9 de gener seria la data triada perquè en Milan i en Sasha s’incorporin a la nova escola. Tot depèn de l’evolució de l’estat de salut del pare de Shakira. Aquesta setmana se li practicave­n unes proves a William Mebarak a la Clínica Teknon de Barcelona i la cantant el va acompanyar en tot moment. Si continua delicat i sense possibilit­at de viatjar, Shakira esperarà fins al mes de juny per canviar el seu lloc de residència. La colombiana ajornarà el viatge a l’espera que els seus fills acabin el curs escolar. No té al cap, en cap cas, desplaçar els nens a mig curs. És per aquest fet, per aquesta incertesa en les dates, que Gerard Piqué encara no sap on viurà quan viatgi a Miami. No el preocupa. La seva idea és llogar algun apartament pels 10 dies que cada mes sigui allà. Amb el temps, i segons com s’hi vagi trobant, potser opta per un lloguer més a llarg termini o, fins i tot, per comprar alguna cosa. El temps ho dirà.

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain