El Periódico - Català

Elogis a Dembélé

-

▶ Didier Deschamps va parlar amb un to elogiós d’Ousmane Dembélé en la prèvia del segon partit de França avui contra Dinamarca (17.00 h), en què podria tornar Varane. El tècnic francès va intercedir pel blaugrana al reconèixer que hi va haver errors defensius en el gol que van encaixar contra Austràlia.

▶ «Ha tingut diverses lesions aquests anys, però ara és un jugador important. Les exigències del Barcelona també l’han fet millor», va apuntar Deschamps sobre Dembélé. «És un jugador més madur, més fet, que conserva una capacitat increïble de fer mal a les defenses rivals amb la seva velocitat i verticalit­at», va afegir. «Lewandowsk­i continua sent el número u a l’hora de llançar-los. Quan arribi el moment, ell prendrà la decisió de si vol xutar-lo o cedir-lo a un altre jugador», va assegurar el selecciona­dor, Czeslaw Michniewic­z, sense dubtar que el davanter assumirà la responsabi­litat, tant per la seva maduresa futbolísti­ca, als 34 anys, com pel seu rol dins l’equip.

«Robert és el nostre capità i com a davanter vol marcar el màxim nombre de gols possible, però ell anteposa l’èxit de l’equip al seu interès personal. No importa tant si marca ell o qualsevol, sinó que guanyem el partit. És el millor davanter del món i estic convençut que ens liderarà cap a la victòria», va remarcar Bednarek, que a Rússia va aconseguir l’objectiu que encara se li escapa a Lewandowsk­i: celebrar un gol.

L’ajudaria molt que l’equip fos capaç d’acostar-se més a l’àrea i passar-li de més pilotes. Un empat remetria totes les opcions de Polònia a un dramàtic últim duel contra l’Argentina. L’Aràbia Saudita creu més en el triomf després d’haver superat l’albicelest­e. «Després de la victòria, està prohibit no classifica­r-se», va dir Saleh al-Shehri, autor del primer gol saudita.

La jornada d’avui

POLÒNIA ARÀBIA S.

FRANÇA DINAMARCA 14.00 hores

Gol / Movistar + 17.00 hores

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain