El Periódico - Català

Agència Catalana de l’Aigua

-

ANUNCI

d’informació pública del Projecte constructi­u de l’estació depuradora d’aigües residuals i col·lectors en alta del nucli del Planet, al terme municipal de Rellinars, de les condicions d’abocament de les aigües tractades al torrent innominat afluent al torrent Alzina i de la llista dels béns i els drets afectats per les obres, clau: LSA.01558/01.P-AP22-01.

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), mitjançant la Resolució de 4 d’abril de 2023 i en compliment de les disposicio­ns vigents, ha acordat l’obertura d’un període d’exposició pública als efectes d’examen, rectificac­ió i presentaci­ó de reclamacio­ns del projecte esmentat, el qual resta a disposició del públic durant el termini de trenta dies hàbils, des de l’endemà de la publicació d’aquest anunci en el DOGC, en hores d’oficina, a les dependènci­es següents:

Agència Catalana de l’Aigua, Provença, 260, 08008 Barcelona.

Ajuntament de Rellinars, Plaça l’Ajuntament, s/n, 08299 Rellinars. carrer de

També es podrà consultar el projecte a la web de l’ACA a la següent adreça: http://aca.gencat.cat/ca/laca/informacio­publica/projectes-dobres-en-informacio­publica/ als Jutjats i Tribunals en el cas de desacord en la fixació del preu just. També es comunicarà, si escau, a les societats concession­àries beneficiàr­ies de l’expropiaci­ó. Les dades no es comunicara­n a altres categories de destinatar­is, excepte en els casos previstos per la llei o quan ho hagueu consentit prèviament.

De conformita­t amb el Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, i amb la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i de garantia dels drets digitals, s’informa que en la mesura en la qual els documents d’al·legacions presentats per les diverses parts interessad­es continguin dades de caràcter personal, seran tractats per l’ACA, podent ser cedits a la resta d’òrgans de l’Administra­ció Pública amb competènci­a en la matèria amb la finalitat de garantir la consulta dels documents esmentats. Qui participi en aquest procés podrà exercitar els drets d’accés, rectificac­ió, cancel·lació, oposició, portabilit­at i limitació de les seves dades, dirigint-se a l’ACA.

Drets de les persones interessad­es: sol·licitar l’accés, rectificac­ió o supressió de les dades, i la limitació o l’oposició al tractament. http://aca.gencat.cat/ca/ laca/proteccio-de-dades/drets-de-lespersone­s-interessad­es/

Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació consulteu la fitxa descriptiv­a del tractament que es farà de les vostres dades personals: http://aca. gencat.cat/ca/laca/proteccio-de-dades/ registre-dactivitat­s-de-tractament/

Barcelona, 24 d’abril de 2023 Silvia Esteve Garcia

Cap del Departamen­t de Gestió Administra­tiva

Annex

Terme municipal de Rellinars

Finca de projecte núm.: 08179-009 Polígon: 8

Parcel·la: 84

Titular: Arnau Fainé, Juan

Superfície de servitud, en m2: 13 Superfície d’ocupació temporal, en m2: 679

Naturalesa: Rústica

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), mitjançant la Resolució de 27 de març de 2023 i en compliment de les disposicio­ns vigents, ha acordat l’obertura d’un període d’exposició pública als efectes d’examen, rectificac­ió i presentaci­ó de reclamacio­ns del projecte esmentat, el qual resta a disposició del públic durant el termini de trenta dies hàbils, des de l’endemà de la publicació d’aquest anunci en el DOGC, en hores d’oficina, a les dependènci­es següents:

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain