El Periódico - Català

Vila-real Espanyol

-

Jackson, Chukwueze, Yeremi Pino, fins i tot Parejo i Capoue...) sinó que els va abatre psicològic­ament. Fins i tot va parar un penal a Parejo, però la fusta, capritxosa i esquiva, va deixar que la pilota rebotés al seu pal esquerre amb tan mala fortuna que li va caure plàcidamen­t als peus del capità del Vilareal. Aquí va començar el calvari per a l’Espanyol. I per a un desconsola­t Pacheco.

Gols estèrils

Dos xuts va fer l’Espanyol a la porteria de Reina en la primera meitat. El porter del Vila-real estava de turisme . Dos xuts i un va acabar en gol. L’inicial va arribar, val a dir, en el minut 44 quan Keidi Bare va armar la cama dreta en un xut que va

VILA-REAL: Reina (5), Foyth (6), Mandi (5), Pau Torres (4), Alberto Moreno (5), Parejo (6), Capoue (8), Chukwueze (6), Lo Celso

(7), Yeremy Pino (6), Jackson (7). Setién (6). Canvis: Pedraza (s. q.) per Moreno (m.

90+1); Baena (s. q.) per Jackson (m. 90+3); Terrats (s. q.) per Lo Celso (m. 90+3). ESPANYOL: Pacheco (8), Óscar Gil (5), César Montes (4), Sergi Gómez (5), Calero (3), Darder (5), Vinicius Souza (4), Keidi Bare (4), Braithwait­e (6), Joselu (6) i Puado (6). Luis García (4) Canvis: Edu Expósito (5) per Keidi Bare (m. 68); Wassim Keddari (5) per Calero (m. 76); Pedrosa (s. q.) per Puado (m. 85); Nico Melamed (s. q.) per Vinicius Souza (m. 85).

GOLS: 0-1 (m. 45), Puado; 1-1,Capoue (m. 53); 2-1 (m. 63), Parejo; 2-2 (m. 73), Joselu; 32 (m. 80), Jackson; 4-2 (m. 90 +2), Capoue. haver de desviar Reina amb l’espatlla. De manera estranya i rara. Però efectiva. Aquesta acció va acabar en córner, el primer de l’Espanyol, pròleg del gol de Puado. Un córner, un xic després que la pilota, capritxosa, acabés als peus de Puado. Va engaltar un xut amb la dreta que es va burlar de Reina. Capricis del futbol. Un patiment de 45 minuts que va acabar de meravella. Però després tot es va embrutar, per molt que una relliscada de Pau Torres obrís un halo de llum per a l’Espanyol perquè es van connectar els dos davanters. Braithwait­e va escollir bé i Joselu va rematar encara millor. Gols que van ser il·lusionants i estèrils.

Després del descans, el caos

L’Espanyol va marxar feliç al descans. No imaginava el que vindria després en 10 minuts fatals que li van fer perdre el partit. Estava feliç perquè havia resistit, amagat als guants, cossos, mans i peus de Pacheco, fins que Puado el va il·luminar amb un gol per a l’esperança. Tant que es va difuminar en aquesta horrible arrencada on Capoue, amb un excel·lent xut llunyà aprofitant una treballada acció d’estratègia –córner servit en curt, molt curt– perquè el centrecamp­ista aconseguís l’1-1. I després, després d’una acció polèmica, que va trigar a revisar el VAR, va arribar el penal per mà de César Montes. La tecnologia va necessitar temps per verificar la pena màxima, on va quedar demostrat l’idil·li entre Parejo i la pilota perquè després de passar de les mans de Pacheco al pal esquerre va acabar als peus del capità, avançament del desastre periquito.

Mala notícia per a l’Espanyol per molt que reaccionés amb el gol de Joselu que no li va servir per a res perquè va encaixar quatre gols en la segona meitat, una sagnia que no va saber aturar en aquesta ruta sense fre cap a l’abisme.

?? Domènech Castelló / Efe ?? 4-2 0-1 0-0 1-2 3-1 1-0 2-1 4-2 2-1 0-1
El Vila-real celebra ahir un dels gols de Capoue davant Joselu.
Domènech Castelló / Efe 4-2 0-1 0-0 1-2 3-1 1-0 2-1 4-2 2-1 0-1 El Vila-real celebra ahir un dels gols de Capoue davant Joselu.