El Periódico - Català

‘Regis bastards pel món’, una telesèrie necessària

- FERRAN MONEGAL

No sé per què al TN migdia (TV-3) no han al·ludit, no han tingut interès, no han dit res, del descobrime­nt d’una nova filla de l’emèrit Joan Carles, que pel que sembla es diu Alejandra. Tots els informatiu­s del telehipòdr­om, d’ahir al migdia, en van parlar. Ho he trobat a faltar a TV-3, perquè aquesta aparició d’una nova filla ha concitat a Al rojo vivo (La Sexta) un prisma argumental, una reflexió, que per a Catalunya és interessan­t. Arran d’aquest descobrime­nt han recuperat la figura d’Albert Solà, tristament mort a causa d’una aturada cardíaca fa sis mesos a la Bisbal d’Empordà.

Solà va reivindica­r tota la seva vida que era fill de l’avui emèrit Joan Carles. Fins i tot el 2017 el CNI va realitzar secretamen­t anàlisis d’ADN que van provar que tenia un 99,9% de coincidènc­ia genètica amb el rei Joan Carles. I a Al rojo vivo el periodista Antonio Maestre advertia que tota l’estructura familiar de l’actual monarquia, l’estructura oficial, era una impostura perquè el primogènit, el primer en la successió del tron, no era Felip, sinó Solà. ¡Ahh!

En el programa que Telecinco va dedicar a Solà després de la seva mort (¿Quién es tu padre?, octubre del 2022) ens deien: «Havia d’haver sigut rei, el rei Albert I d’Espanya». O sigui, un rei borbó català, la qual cosa hauria sigut colossal. L’aparició d’aquesta nova filla, Alejandra, se suma a una altra filla no reconeguda, que viu a Bèlgica,

Ingrid Sartiau, sobre la qual Jaume Alonso Cuevillas va informar àmpliament a Tot es mou fa mesos (14 d’octubre del 2022) ja que Cuevillas, a més de formar part del frondós corpus de lletrats de Puigdemont, també és advocat d’aquesta filla no reconeguda de Joan Carles. ¡Ahh! Vist el panorama, tan ple de filles i fills escampats, el que ara la tele hauria d’emetre urgentment és una sèrie d’investigac­ió documental que podria titular-se Regis bastards pel món: la dinàmica bragueta de Joan Carles. Èxit assegurat.

LA PEÇA DE LA SORT DE BELARRA. – Thais Villas (El intermedio) li ha preguntat a Ione Belarra si té alguna peça, algun abillament fetitxe indumentar­i, que cada vegada que se’l posa li porti sort. I la ministra de Drets Socials i Agenda 2030 del Govern d’Espanya va respondre amb una alegria extraordin­ària: «¡Les meves calces morades! ¡Avui me les he posat i la llei de la vivenda s’ha aprovat!». La Thais es va quedar estupefact­a.

 ?? ?? La nova filla de l’emèrit (‘Al rojo vivo’).
La nova filla de l’emèrit (‘Al rojo vivo’).
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain