El Periódico - Català

LES PEL·LÍCULES DE TV

-

Baby 22.25 hores. | LA 2

De Juanma Bajo Ulloa. Amb Rosie Day, Harriet Sansom Harris, Natalia Tena, Charo López, Mafalda Carbonell. Espanya, 2020. Drama, 104 minuts uUna jove addicta dona a llum enmig d’una de les seves crisis. Incapaç d’ocupar-se del nadó, el ven a una matrona dedicada al comerç infantil. Penedida, mira de recuperar-lo, i descobreix una realitat colpidora.

Año de gracia 22.05 hores. | BETEVÉ

De Ventura Pons. Amb Alex Maruny, Rosa Maria Sardà, Diana Gómez, Santi Millán, Amparo Moreno, Oriol Pla, Lluís Villanueva, Jaume Najarro. Espanya, 2011. Comèdia, 90 minuts uAl barri de Gràcia, a Barcelona, una vella malcarada comparteix pis amb un jove de poble i inconformi­sta. La vella ja ha renunciat als seus somnis, però el jove els manté intactes. I, tot i que viuen en un enfrontame­nt sense treva, es necessiten.

Logan 22.20 hores. | FDF

De James Mangold. Amb Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen, Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Elizabeth Rodriguez, Richard E. Grant, Eriq La Salle. EUA, 2017. Acció, 131 minuts uEn un futur proper, el Logan té cura del Professor X en un amagatall a la frontera de Mèxic. Els intents del Logan per amagar-se del món i ocultar el seu llegat acaben sobtadamen­t amb l’aparició d’una jove mutant que és perseguida per forces obscures.

La última gran estafa 22.05 hores. | TVE-1

De George Gallo. Amb Robert De Niro, Tommy Lee Jones, Morgan Freeman, Zach Braff, Emile Hirsch. EUA, 2020. Comèdia, 103 minuts uDesprés els seus últims fracassos cinematogr­àfics, el productor Max Barber acumula un deute important amb el prestamist­a Reggie Fontain. Max decideix produir una nova pel·lícula, però la seva intenció és assassinar al protagonis­ta i cobrar l’asseguranç­a.

48 horas más 22.00 hores. | PARAMOUNT

De Walter Hill. Amb Eddie Murphy, Nick Nolte, Brion James. EUA, 1990. Policiaca, 93 minuts uL’agent Jack fa cinc anys que investiga un presumpte cap del crim organitzat, però, després d’un tiroteig en el qual resulta mort un innocent, és suspès per Afers Interns.

 ?? ?? Comèdia de la mà de Ventura Pons.
Comèdia de la mà de Ventura Pons.
 ?? ?? Robert De Niro dona vida al productor Max Barber.
Robert De Niro dona vida al productor Max Barber.
 ?? ??
 ?? ?? Comèdia i acció amb Nick Nolte i Eddie Murphy.
Comèdia i acció amb Nick Nolte i Eddie Murphy.
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain