El Periódico - Català

L’huracà Paulina Crònica rosa

Després de diversos anys sense visitar Espanya, Paulina Rubio ha viatjat aquesta setmana al nostre país per promociona­r el seu últim treball musical, ‘No es mi culpa’, i actuar en un festival que se celebra a l’illa de Gran Canària.

- Lorena Vázquez

La cantant mexicana ha recorregut television­s i ràdios i ha atès tots els mitjans de comunicaci­ó que la seva breu estada a Madrid li ha permès. Un viatge ben espremut que ens ha deixat imatges virals i frases dignes de passar a la història de la televisió. La seva primera parada va ser el programa de Sonsoles Ónega a Antena 3. ¡Quin xou d’entrevista! Vam estar esperant-la durant més d’una hora, ja que va arribar tard, com sol ser habitual. Molts, fins i tot, ja pensaven que ni apareixeri­a i recordaven les seves aventures en el seu pas per La Voz, on la van patir més que disfrutar. A l’arribar, certa tensió en l’ambient per la tardança, però resolta ràpidament per la naturalita­t i frescor de Sonsoles Ónega, que es va quedar atònita quan Paulina va decidir no treure’s unes fosques ulleres de sol que va portar durant tota l’entrevista.

I després del numeret de les ulleres de sol, el surrealism­e va anar in crescendo… Primer es va treure la jaqueta, on l’equip del programa li havia posat el micròfon. No va voler que l’hi tornessin a col·locar, així que les seves respostes van sonar a través d’un micròfon de mà, com si estigués en un concert. Després va venir el colofó. Sonsoles li va preguntar a Paulina pels seus records de Rocío Jurado i la mexicana li va confessar que, tan sols unes hores abans, havia estat parlant amb ella: «Rocío Jurado és la meva germaneta. Just estava parlant amb ella. L’estimo molt», va dir.

Després, totes dues van riure amb el lapsus, ja que Paulina es referia en realitat a la seva gran amiga Rocío Carrasco, amb qui ha tingut una trobada aquesta setmana, segons ens han informat les Mamarazzis. Quan se’n va anar del plató, li va tocar el torn a Eva Soriano, en el seu programa Showriano, de Movistar +.

L’entrevista anava de primera fins que, de sobte, un comentari de la presentado­ra va ser malinterpr­etat per Paulina i aquesta li va deixar anar la frase «neteja’m el cul, si pots». L’explicació no és senzilla. La noia daurada va afirmar que «a casa meva tinc un trosset d’Espanya», referint-se al seu fill. Una declaració que Eva Soriano no va entendre en un primer moment i va respondre amb humor: «Pensava que t’havies emportat una pedra del Teide». Paulina, al sentir això de la pedra, es va enfadar i es va aixecar del seient per deixar-li anar que li netegés el cul, ja que es va pensar que Eva rememorava, amb el tema de la pedra, un dels moments més vergonyoso­s de la cantant, en què va ser captada defecant en una platja i netejant-se amb una pedra. Eva Soriano, atònita, no sabia com resoldre el malentès. Aquest moment de l’entrevista és una tendència viral a les xarxes socials.

Rubio és un autèntic huracà i ho ha sigut sempre. Des de la seva tempestuos­a relació amb Ricardo Bofill, que va durar gairebé 10 anys, no ha deixat d’estar unida a la polèmica. Després va arribar la seva estrepitos­a relació amb Nicolás Vallejo-Nágera (Colate), que continua donant titulars per la seva interminab­le batalla judicial per la custòdia del fill que tenen en comú. Colate, que també ha viatjat a Espanya la mateixa setmana que la seva exdona, ha aprofitat per llançar-li un bon dard a la mexicana per no avisarlo del seu viatge: «El que em sorprèn és que sigui aquí perquè em pensava que era a Miami amb el nostre fill». Paulina, no sé si geni, però sempre figura.

 ?? Movistar + ?? La cantant mexicana Paulina Rubio, a l’esquerra, amb la presentado­ra Eva Soriano.
Movistar + La cantant mexicana Paulina Rubio, a l’esquerra, amb la presentado­ra Eva Soriano.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain