El Periódico - Català

L’Stuani més solidari

El capità del Girona s’uneix a la 19a edició de ‘Relats solidaris’ per recaptar fons que permetin construir un centre de dia per a nens amb càncer.

- JOAN DOMÈNECH

Cristhian Stuani va deixar els seus fills a l’escola, va acudir a la seu de CaixaBank de Girona i va participar en la presentaci­ó del llibre Relats solidaris, del qual és un dels padrins. En algun moment del matí va pensar que era un home afortunat. La seva contribuci­ó altruista ajudarà molts nens a millorar les seves condicions de vida. Mentrestan­t, somia competir a Europa amb el Girona.

Però primer era el vessant humà, l’important. Res va trigar Stuani a adherir-se a la proposta d’un grup de periodiste­s esportius per participar en un llibre la recaptació del qual s’entregarà a la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecch­ia perquè construeix­i un centre de dia que atendrà nens amb càncer o malalties terminals. L’obra compta també amb Ronald Araujo en una connexió dual uruguaiana que es vendrà en tots els centres d’El Corte Inglés, amb incidència en els de Barcelona i Girona. El llibre costa 15 euros. CaixaBank lidera un magnífic grup de generosos patrocinad­ors.

«És un plaer i un honor participar en aquesta causa, que tant de bo arribi a moltes famílies i a molts nens i serveixi per ajudarlos», va explicar Stuani, que en el pla profession­al es veu recompensa­t amb l’anunci de Míchel de garantir que lluiria el braçalet de capità en el primer partit europeu del Girona si remata el repte de la temporada. Abans de començar a somiar escoltar l’himne de la Champions sobre la gespa, Stuani va posar fil a l’agulla per capitaneja­r un altre equip que només pretén donar un cop de mà a la gent que més ho necessita.

 ?? Jordi Cotrina ?? Stuani, ahir firmant exemplars del llibre ‘Relats solidaris’.
Jordi Cotrina Stuani, ahir firmant exemplars del llibre ‘Relats solidaris’.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain