El Periódico - Català

Cartellera | Novetats

-

●A

Abigail > De Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett. Amb Melissa Barrera i Dan Stevens. 16 Anys. Estats Units, Irlanda. 2024. Terror. 109 min. uUna banda de delinqüent­s segresta una ballarina de 12 anys, filla d’un poderós capo de l’hampa. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Glòries, Yelmo Westfield La Maquinista (Cast. i VOSE).

Anatomía de una caída > De Justine Triet. Amb Sandra Hüller i Swann Arlaud. 12 Anys. França. 2023. Drama. 150 min. uSandra, Samuel i el seu fill d’11 anys, Daniel, viuen una mica allunyats de tot, en un xalet al mig dels Alps francesos. Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Gran Sarrià (Cast. i VOSE).

●C

Civil War > De Alex Garland. Amb Kirsten Dunst i Wagner Moura. 18 Anys. Estats Units, Regne Unit. 2024. Acció. 109 min. uEn un futur proper en què Amèrica està sumida en una guerra civil cruenta, un equip de periodiste­s i fotògrafs de guerra emprèn un viatge trepidant. Cinemes Texas (VOSC), Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas (Cast. i VOSE), Mooby Aribau (Cast. i VOSE), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque (Cast. i VOSE), Mooby Glòries (Cast. i VOSE), Mooby Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi Park (VOSE), Yelmo Westfield La Maquinista. +Cuñados > De Luis Avilés. Amb Miguel de Lira i Xosé Touriñán. 12 Anys. Espanya. 2024. Comèdia. 90 min. uEl Carnaval ha arribat i la família Ribeiro es prepara per gaudir de les festes preferides de tot bon ourensà. s. SOM Multiespai.

●D

Dragonkeep­er: Guardiana de dragones > De Salvador Simó i Jianping Li. Apta. Espanya, Xina. 2024. Animació. 99 min. uTemps foscos a l’antic imperi xinès. Els dragons, en altre temps amics i savis aliats dels homes, porten anys perseguits i engabiats. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas (Cast. i CAT), Mooby Bosque, Mooby Glòries, Verdi Kids Barcelona (Cast. i CAT), Yelmo Westfield La Maquinista.

Dune: Parte dos > De Denis Villeneuve. Amb Timothée Chalamet i Zendaya . 12 Anys. Estats Units, Canadà. 2024. Ciència ficció. 166 min. uPaul Atreides s’uneix a Chani i als Fremen en un camí de venjança contra els conspirado­rs que van destruir la seva família. Diagonal, Diagonal Mar, Mooby Arenas (Cast. i VOSE), Mooby Aribau (VOSE), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque (Cast. i VOSE), Mooby Glòries (Cast. i VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi Park (VOSE), Yelmo Westfield La Maquinista.

●E

El chico y la garza > De Hayao Miyazaki. Apta. Japó. 2023. Animació. 124 min. uTokio, a prop del final de la Segona Guerra Mundial al Pacífic. Mahito, un nen de 11 anys, perd la seva mare en un incendi. Cinema Maldà (VOSE), Mooby Arenas.

El clan de hierro > De Sean Durkin. Amb Zac Efron i Jeremy Allen White. 16 Anys. Estats Units, Regne Unit. 2023. Biopic. 132 min. uHistòria dels germans Von Erich, que es converteix­en en mites de la lluita lliure a principis de la dècada dels 80. Cinema Maldà (VOSE), Mooby Balmes (VOSE).

Tota la cartellera de cinema a cartelera.elperiódic­o.com

Abigail. De Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett. Amb Melissa Barrera. ★★★

Civil War. D’Alex Garland. Amb Kirsten Dunst. ★★ +Cuñados. De Luis Avilés. Amb Miguel de Lira. ★★

Dragonkeep­er: Guardiana de dragones. De Salvador Simó i Jianping Li. ★★★

El consentimi­ento. De Vanessa Filho. Amb Kim Higelin. ★★★

Hate Songs. D’Alejo Levis. Amb Nansi Nsue. ★★★★

La chica que sanaba. De Fien Troch. Amb Cathalina Geeraerts. ★★★

La quimera. D’Alice Rohrwacher. Amb Josh O’Connor.

★★★

Rosalie. De Stéphanie Di Giusto. Amb Nadia Tereszkiew­icz. ★★★

Spy x Family Código: Blanco. De Takashi Katagiri.

★★★

El consentimi­ento > De Vanessa Filho. Amb Kim Higelin i Jean-Paul Rouve. Apta. França, Bèlgica. 2023. Drama. 119 min. uParís, 1985. Vanessa té 13 anys quan coneix Gabriel Matzneff, un home molt intel·ligent i manipulado­r, reconegut escriptor. Cinemes Girona (Cast. i VOSE), SOM Multiespai, Mooby Gran Sarrià.

El salto > De Benito Zambrano. Amb Moussa Sylla i Edith Martínez Val. 12 Anys. Espanya, França. 2023. Drama. 90 min. uIbrahim va arribar a Espanya des de Guinea Conakry i ara les seves arrels són a Madrid, on viu amb Mariama i treballa com a paleta. Renoir Floridabla­nca.

Fallen Leaves > De Aki Kaurismäki. Amb Alma Pöysti i Alina Tomnikov. 12 Anys. Finlàndia. 2023. Comèdia romàntica. 81 min. uHistòria de dues persones solitàries que es troben per casualitat a la nit de Hèlsinki i intenten trobar el primer, únic i últim amor de les seves vides. Cinemes Texas (VOSC).

Godzilla y Kong: El nuevo imperio > De Adam Wingard. Amb Dan Stevens i Rebecca Hall. 12 Anys. Estats Units. 2024. Acció. 115 min. uEls temibles monstres Kong i Godzilla s’enfronten a una amenaça colossal, amagada dins del planeta, però fins ara desconegud­a. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Glòries, Yelmo Westfield La Maquinista.

Cispanoamé­rica, canto de vida y esperanza > De José Luis López-Linares. Apta. Espanya. 2023. Documental. 115 min. uProjecte que ofereix una visió renovada, veraç i visualment poderosa de com va néixer i desenvolup­ar l’Amèrica espanyola. Mooby Bosque, Mooby Gran Sarrià, Verdi Park.

La chica que sanaba > De Fien Troch. Amb Cathalina Geeraerts i Felix Heremans. 12 Anys. Bèlgica, Luxemburg, Països Baixos. 2023. Drama. 102 min. uUna nena de 15 anys anomenada Holly truca a la seva escola per dir que aquell dia es queda a casa. Poc després, es produeix un incendi a l’escola. Cinema Maldà (VOSC i VOSE).

La familia Benetón > De Joaquín Mazón. Amb Leo Harlem i El Langui . 7 Anys. Espanya, Mèxic. 2023. Comèdia. 93 min. uToni, un rondinaire a la cinquanten­a, solter i sense fills, fuig dels nens tant sí com no. La seva vida fa un gir inesperat quan la seva germana mor. Diagonal, Mooby Arenas, Yelmo Westfield La Maquinista.

La primera profecía > De Arkasha Stevenson. Amb Nell Tiger Free i Tawfeek Barhom. 18 Anys. Estats Units, Itàlia, Regne Unit. 2024. Terror. 120 min. uUna jove és enviada a Roma per iniciar una vida de servei a l’Església. Però allà topa amb una foscor que posa en qüestió la seva pròpia fe. Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Glòries, Yelmo Westfield La Maquinista.

La quimera > De Alice Rohrwacher. Amb Josh O’Connor i Carol Duarte. 7 Anys. Itàlia, França, Suïssa. 2023. Drama. 130 min. uPer a una banda de lladres de tombes i jaciments arqueològi­cs, la Quimera és somiar deixar de treballar i fer-se rics sense esforç. Cinemes Girona (VOSE), SOM Multiespai, Mooby Aribau (Cast. i VOSE), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi Park (VOSE), Zumzeig Cinema (VOSE).

Las cosas sencillas > De Éric Besnard. Amb Lambert Wilson i Grégory Gadebois. 7 Anys. França. 2023. Comèdia. 95 min. uVincent és un famós empresari d’èxit. Un matí, l’avaria del cotxe esportiu en una carretera de muntanya interromp el seu frenètic estil de vida. Mooby Gran Sarrià, Verdi Park (VOSE).

La zona de interés > De Jonathan Glazer. Amb Sandra Hüller i Christian Friedel. 12 Anys. Regne Unit, Polònia. 2023. Drama. 106 min.

uEl comandant d’Auschwitz Rudolf Höss i la seva dona Hedwig s’esforcen a construir una vida de somni per a la família. Cinemes Texas (VOSC), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Gran Sarrià.

Los niños de Winton > De James Hawes. Amb Anthony Hopkins i Romola Garai. 7 Anys. R. Unit. 2023. Drama. 110 min.

uUn jove corredor de borsa britànic, Nicholas Winton, va ajudar a rescatar centenars de nens dels nazis en vigílies de la Segona Guerra Mundial. Diagonal, Mooby Arenas, Mooby Aribau, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Gran Sarrià (Cast. i VOSE).

Los que se quedan > De Alexander Payne. Amb Paul Giamatti i Da’Vine Joy Randolph. 12 Anys. Estats Units. 2023. Comèdia dramàtica. 133 min.

u Un professor rondinaire d’un prestigi col·legi americà es veu obligat a romandre al campus durant les vacances de Nadal. Mooby Balmes (VOSE).

Menudas piezas > De Nacho G. Velilla. Amb Alexandra Jiménez i Rocío Velayos. 12 Anys. Espanya. 2023. Comèdia. 98 min.

uCandela va cometre l’error de pensar que l’ascensor social només funciona en una direcció, la de pujada. I ara perd la feina en un col·legi d’elit. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Bosque, Mooby Glòries, Mooby Gran Sarrià, Yelmo Westfield La Maquinista.

Mi camino interior > De Denis Imbert. Amb Jean Dujardin i Jonathan Zaccaï. 7 Anys. França. 2023. Biopic. 94 min.

uPierre és un cèlebre escriptor amb una inclinació per les experiènci­es extremes i els viatges en solitari. Sempre ho ha fet tot a la seva manera. Cinemes Texas (VOSC).

Monkey Man > De Dev Patel. Amb Dev Patel i Sharlto Copley. 18 Anys. Estats Units, Índia, Canadà, Singapur. 2024. Acció. 121 min.

uKid és un delinqüent que acaba de sortir de la presó i viu a l’Índia, intentant adaptarse a un món marcat per l’avarícia i sense valors espiritual­s. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Glòries, Yelmo Westfield La Maquinista.

Pájaros > De Pau Durà. Amb Luis Zahera i Javier Gutiérrez. 12 Anys. Espanya. 2023. Aventura. 100 min.

uColombo treballa en un garatge 24h i complement­a el seu miserable sou traficant amb marihuana. Mooby Aribau, Mooby Bosque, Mooby Gran Sarrià, Renoir Floridabla­nca.

Pequeñas cartas indiscreta­s > De Tom Sharrock. Amb Jessie Buckley i Olivia Colman. 16 Anys. Regne Unit, França. 2023. Comèdia dramàtica. 100 min.

uAnys 20. A la ciutat costanera de Littlehamp­ton, la pietosa Edith Swan i altres habitants de la localitat comencen a rebre cartes indiscrete­s. Mooby Arenas, Mooby Aribau, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi Park (VOSE).

Pobres criaturas > De Yorgos Lanthimos. Amb Emma Stone i Mark Ruffalo. 16 Anys. Estats Units, Irlanda, Regne Unit. 2022. Fantàstica. 141 min.

uEl brillant i poc ortodox científic Dr. Godwin Baxter aconseguei­x reviure a la jove Bella. La noia està ansiosa per aprendre. Mooby Arenas (VOSE), Mooby Aribau (VOSE), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Glòries (VOSE), Verdi Park (VOSE).

Puan > De María Alché i Benjamín Naishtat. Amb Leonardo Sbaraglia i Lali Espósito. 12 Anys. Argentina, Itàlia, Alemanya, França, Brasil. 2023. Comèdia. 109 min. u Marcelo ha dedicat la seva vida a l’ensenyamen­t de filosofia a la Universita­t de Buenos Aires. Llavors el seu mentor mor inesperada­ment. Mooby Gran Sarrià, Renoir Floridabla­nca, Verdi Park.

●R

Radical > De Christophe­r Zalla. Amb Eugenio Derbez i Daniel Haddad. 12 Anys. Mèxic. 2023. Drama. 125 min. uSergio, professor de primària, s’incorpora a una de les escoles més problemàti­ques d’una ciutat fronterera mexicana. Verdi Park.

Rosalie > De Stéphanie Di Giusto. Amb Nadia Tereszkiew­icz i Benoît Magimel. 12 Anys. França, Bèlgica. 2023. Drama. 115 min. uFrança, 1870. Rosalie no és pas una jove com les altres. Ella amaga un gran secret. Des que va néixer, el seu cos i cara estan coberts de pèl. Mooby Gran Sarrià, Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi Park (VOSE).

●S

Sangre en los labios > De Rose Glass. Amb Kristen Stewart i Katy O’Brian. 18 Anys. Regne Unit, Estats Units. 2024. Thriller. 104 min. uLou, la directora solitària d’un gimnàs, s’enamora perdudamen­t de Jackie, una ambiciosa fisicocult­urista que es dirigeix a Las Vegas. Mooby Arenas (VOSE), Mooby Balmes (VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi Park (VOSE), Zumzeig Cinema (VOSE).

Spy x Family Código: Blanco > De Takashi Katagiri. 12 Anys. Japó. 2023. Animació. 110 min. uEll és un espia. Ella és una assassina. Junts, Loid i Yor es guarden la seva doble vida per a ells mateixos mentre pretenen ser la família perfecta. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas (Cast. i VOSE), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Glòries (Cast. i VOSE), Yelmo Westfield La Maquinista.

●T

The Beast (La bestia) > De Bertrand Bonello. Amb Léa Seydoux i George MacKay. 16 Anys. França, Canadà. 2023. Drama. 146 min. u En un futur proper en què regna la intel·ligència artificial, les emocions humanes han esdevingut una amenaça. Renoir Floridabla­nca (VOSE).

●V

Vidas pasadas > De Celine Song. Amb Greta Lee i Teo Yoo. 7 Anys. Estats Units, Corea del Sud. 2022. Drama romàntic. 106 min. uNora i Hae Sung, dos amics d’infantesa amb una forta connexió, se separen quan la família de Nora emigra des de Corea del Sud. Cinemes Texas (VOSC).

Yo capitán > De Matteo Garrone. Amb Seydou Sarr i Moustapha Fall. 16 Anys. Itàlia, Bèlgica, França. 2023. Drama. 121 min. uÈpica història de dos cosins, Seydou i Moussa, que abandonen Dakar per anar a Europa. Els joves n’hauran de superar múltiples obstacles. Cinema Maldà (VOSE).

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain