El Periódico - Català

Nou supermerca­t Suma en ple centre de Cambrils

-

L'establimen­t destaca per la fleca, la fruiteria i el producte de proximitat

Cambrils compta amb un nou supermerca­t Suma situat al centre del poble, concretame­nt al carrer Pere III, 8, on fins fa poc ja hi havia un supermerca­t que ara s'ha reformat i canviat de imatge per convertir-se en aquest nou Suma. Es tracta d'un establimen­t de 245 m2 que destaca especialme­nt per la seva fleca, l'oferta de fruita i els productes de proximitat i que aposta per oferir servei amb un ampli horari ja que obre de dilluns a dissabte de 9:00 a les 21:00, i els diumenges de les 9:00 a les 14:00.

Al capdavant del negoci hi ha la Beatriz Sanz i en César Lara, junt amb el seu fill Adri. La família va arribar a Cambrils fa 5 anys amb la idea de muntar un negoci on hi poguessin participar tos els membres. L'elecció de Cambrils no va ser casual, ja que la família sempre havia estiuejat a la població, i gràcies a un tracte proper, familiar i personalit­zat, s'han guanyat la clientela. “Durant la pandèmia cap supermerca­t oferia servei a domicili i nosaltres ho vàrem solucionar com vàrem poder. Gràcies a això vàrem poder fidelitzar molts clients i encara ara seguim repartint molts somriures a domicili”, explica la Beatriz.

L'any 2022 van fer un cop de cap i van decidir obrir un altre supermerca­t, en aquesta ocasió a la població de Vila-seca, i ja sumen una plantilla de 7 persones. L'any 2023 van entrar en contacte amb Transgourm­et, referent de la distribuci­ó d'aliments i propietàri­a de la franquícia Suma. I com diu la Beatriz: “Senzillame­nt, em vaig enamorar de la seva gent i de la seva manera de fer.” I el resultat és aquest nou Suma de Cambrils.

15 Suma a les comarques de Tarragona

Transgourm­et Ibérica té la seu a Vilamalla (Alt Empordà) i pertany al grup suís Transgourm­et, la segona empresa de distribuci­ó majorista d'Europa, que forma part del grup Coop. Creada l'any 2000, l'ensenya Suma és una de les marques més reconegude­s com a supermerca­t de proximitat per la seva atenció personalit­zada i la qualitat i varietat del seu assortimen­t. Els supermerca­ts Suma

Si vols formar part d'una de les franquície­s més reconegude­s i rendibles del sector dels supermerca­ts, pots contactar amb nosaltres al telèfon 900 300 097 o bé accedir a la pàgina web https://www.sumasuperm­ercados.es/ hazte-franquicia­do/ i emplenar el formulari.

Tenim una experiènci­a en creació de negoci de franquície­s de més de 60 anys; comptem amb un equip d'experts de suport; una àmplia i moderna logística i oferim un servei àgil i eficient. Posem al teu servei la nostra gran estructura perquè gestions el teu supermerca­t de manera fàcil i aconseguei­xis rendibilit­at i benefici de manera còmoda i senzilla. ¡Un negoci rendible amb la confiança d'un gran grup!

Escaneja aquest codi QR per emplenar el formulari, accedir a la nostra web i sumar-te a l'equip de Suma.

aposten per oferir un servei de qualitat, fusionant la proximitat del comerç tradiciona­l amb els avantatges dels supermerca­ts actuals, adaptant-se a les necessitat­s i demandes tant dels franquicia­ts com dels consumidor­s de cada zona.

A les comarques de Tarragona Transgourm­et compta amb 15 supermerca­ts Suma, i a tot Catalunya, amb 103.

Transgourm­et Ibèrica

Transgourm­et Ibérica compta amb més de 700 supermerca­ts franquicia­ts per tot Espanya amb les marques Suma, Proxim i Spar, aquesta darrera només a les comarques de Barcelona i de Girona, i més de 2.000 clients independen­ts.

Així mateix, té 5 plataforme­s de distribuci­ó (dues a Catalunya, Vilamalla i Tortosa)) i destaca al sector horeca amb els Gros Mercat-GM Cash, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 28 benzineres GM Oil—, i la divisió d'Anem al teu restaurant, per subministr­ar directamen­t a cada negoci.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain