El Periódico - Català

Dimiteix el president del PP d’Esplugues per colar despeses personals a l’ajuntament

El regidor deixa entreveure que, a més d’abandonar el seu lloc al partit, renunciarà també a la seva acta de regidor com a conseqüènc­ia de les irregulari­tats.

- MANUEL ARENAS

El regidor d’Esplugues de Llobregat Marcos Sánchez ha dimitit dels seus càrrecs al Partit Popular (PP) després que EL PERIÓDICO publiqués a finals de la setmana passada que va colar durant anys factures personals com a despeses del partit per pagar-les amb diners públics.

La renúncia de Sánchez incumbeix tant la presidènci­a del PP d’Esplugues com la vicesecret­aria general d’Electoral que el regidor liderava al PP de Catalunya. L’abandoname­nt dels càrrecs interns ha sigut confirmat a aquest diari per fonts del PP català i per Sánchez, que va ser també secretari general de Noves Generacion­s a Catalunya.

Consultat per aquest diari sobre si també deixarà la seva acta com a regidor de l’ajuntament, en conversa telefònica amb aquest diari, Sánchez va afirmar: «Prendré les decisions pertinents més a curt que a llarg termini», deixant entreveure que presentarà també la seva renúncia a l’acta de regidor a Esplugues.

Vida familiar i profession­al

Sánchez confirma que renunciarà «sense escarafall­s ni soroll» i «de manera coordinada amb la meva dedicació profession­al, que requereix de tranquil·litat mediàtica», ja que actualment diu que està centrat en la seva vida familiar i profession­al. Sobre quines són les raons que l’han portat a dimitir, l’encara regidor espluguenc es limita a comentar que no pot dir-ne res més.

Per la seva banda, davant les informacio­ns d’aquest diari, l’Ajuntament d’Esplugues va comunicar que estudiarà accions legals i investigar­à també les factures del mandat polític 2015-2019 justificad­es per Sánchez. L’administra­ció local va emetre un comunicat en el qual destacava la «preocupaci­ó» del govern municipal pel cas.

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain