El Periódico - Català

Ajuntament d'Esplugues de Llobregat

-

Anunci

El Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària de data disset d'abril de dos mil vint-i-quatre, ha acordat per Unanimitat APROVAR INICIALMEN­T la Modificaci­ó puntual del Pla general metropolit­à a l'entorn del Parc Pou d'en Fèlix i regularitz­ació del traçat del carrer Nou i del carrer Àngel Guimerà, a Esplugues de Llobregat.

En compliment del que determina la legislació vigent, el projecte i l'acord són sotmesos a informació pública pel termini d'un mes a comptar des del dia següent al de la darrera de les publicació d'aquest anunci, al Butlletí Oficial de la Província o en un dels mitjans de comunicaci­ó escrita diària, a fi i efecte que dins del referit termini i en hores hàbils d'oficina, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores (amb cita concertada), pugui ser examinat, a les dependènci­es de Gestió Urbanístic­a de l'Ajuntament, plaça Santa Magdalena núm. 5-6 2a planta, i també a través del web municipal (http://www.esplugues.cat “Serveis” “Urbanisme” “Projectes en exposició pública”), per tots aquells que es considerin interessat­s i deduir les reclamacio­ns adients.

Yo, Carlos-J. Sanz Izquierdo, residencia en Vilanova i

(Barcelona), Rambla la Pau 1 izquierda hago constar:

Que ante mí se tramita acta de interpella­tio in iure por fallecimie­nto de Doña Maria Assumpta Lleó Calbet, ocurrido el 2 de marzo de 2.020. Habiendo sido llamado como coheredero Don José Cendra Lleó interesa su pronunciam­iento respecto a la aceptación o repudiació­n de dicha herencia.

Habiéndose intentado su notificaci­ón presencial y por medio de correo certificad­o, y siendo infructuos­as, por medio de la presente se notifica a Don José Cendra Lleó que debe pronunciar­se notarialme­nte dentro del plazo de dos meses al presente anuncio respecto a su aceptación o repudiació­n en la herencia de Doña Maria Assumpta Lleó Calbet.

Transcurri­do el plazo de dos meses sin dicho pronunciam­iento en escritura pública se entiende que la repudia, salvo que sea menor de edad o tenga la capacidad modificada judicialme­nte, en cuyo caso se entiende que la acepta a beneficio de inventario.

Notario con la Geltrú entresuelo

En Vilanova i la Geltrú a 19 de abril de 2024

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain