El Periódico - Català

La sèrie més longeva del prime time espanyol

-

Amb un total de 23 temporades i més de 400 episodis és una de les sèries de prime time més longeves en la història de la televisió espanyola i també de la televisió mundial. La trama es desenvolup­a durant els últims anys del franquisme, la Transició espanyola i la democràcia, seguint les vivències dels Alcántara, una família de classe mitjana. La sèrie combina esdevenime­nts històrics molt coneguts amb les històries personals d’una família típica espanyola, per a oferir una crònica sociopolít­ica de l’època. El repartimen­t de la sèrie va estar encapçalat per actors tan coneguts com Imanol Arias, Ana Duato, María Galiana, Pablo Rivero o Irene Visedo.

Primera entrega de la saga protagonit­zada per Kristen Stewart.

Denzel Washington en una escena de la pel·lícula.

Western del 1968 protagonit­zat per Clint Eastwood.

Shailene Woodley dona Tris, la protagonis­ta. vida a

Frédéric Petitjean dirigeix aquest film d’acció del 2019.

La saga Crepúsculo: Amanecer parte I 22.00 hores. | NEOX

De Bill Condon. Amb Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Gil Birmingham, Billy Burke, Sarah Clarke, Ty Olsson, Ashley Greene. EUA, 2011. Romàntica, 117 minuts uLa Bella i l’Edward decideixen casarse. Llavors, la família Cullen, especialme­nt lA’ lice, inicia els preparatiu­s de l’enllaç.

Marea roja 22.15 hores. | BE MAD

De Tony Scott. Amb Denzel Washington, Gene Hackman, Matt Craven, George Dzundza, Viggo Mortensen, James Gandolfini, Rocky Carroll, Jaime Gomez. EUA, 1995. Acció, 116 minuts uL’experiment­at comandant de lA’ labama, Frank Ramsey, i el segon comandant, Ron Hunter, es troben enmig d’un conflicte mundial. Embarcats en aquest submarí amb armes nuclears, es veuen amenaçats per un nacionalis­ta rus desequilib­rat que vol començar la Tercera Guerra Mundial.

Cometieron dos errores 22.00 hores. | TRECE

De Ted Post. Amb Clint Eastwood, Inger Stevens, Ed Begley, Pat Hingle. EUA, 1968. Western, 114 minuts uJed Cooper és condemnat a la forca després de ser acusat d’haver robat bestiar. A l’últim instant, és salvat per un comissari a les ordres del jutge Fentom, que li ofereix canviar de vida i un lloc com a comissari de tot el territori per ocuparse de les missions més complicade­s.

La serie Divergente: Leal 22.00 hores. | PARAMOUNT

De Robert Schwentke. Amb Shailene Woodley, Theo James, Naomi Watts, Octavia Spencer, Jeff Daniels, Zoë Kravitz, Ansel Elgort, Miles Teller, Keiynan Lonsdale, Daniel Dae Kim, Maggie Q, Bill Skarsgård. EUA, 2016. Ciència ficció, 120 minuts uDesprés de les revelacion­s transcende­ntals de Insurgente, la Tris ha d’escapar amb el Quatre i anar més enllà de la muralla que envolta Chicago. Per primera vegada deixen l’única ciutat i família que coneixen. Un cop fora, tot allò que pressuposa­ven cert perd qualsevol sentit després de la revelació de noves veritats.

A sangre fría 22.20 hores. | FDF

De Frédéric Petitjean. Amb Jean Reno, Sarah Lind, Joe Anderson, David Gyasi, Ihor Ciszkewycz. França, 2019. Acció, 83 minuts uUn mercenari viu allunyat de la societat en una cabana a tocar d’un llac. Un dia, una dona ferida apareix inesperada­ment a la porta de casa seva.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain