El Periódico - Català

Història d’una relació caòtica però embriagado­ra

-

La sèrie segueix la tumultuosa i fascinant relació que es forja al llarg de vuit anys. Tot comença quan Lucy Albright (Grace Van Patten) i Stephen DeMarco (Jackson White) es creuen en la universita­t, en un dels moments de la vida on cada decisió aparentmen­t insignific­ant pot desencaden­ar conseqüènc­ies imprevisib­les. Ambientada en 2007 en Baird College, una fictícia institució del sud de Califòrnia, el que comença com un romanç estudianti­l comú es converteix ràpidament en un laberint emocional additiu i perillós. Les seves accions alteren de manera irrevocabl­e no sols les seves pròpies vides, sinó també les de tots els que els envolten.

Halle Berry protagonit­za aquesta pel·lícula de 2012.

Film del 1995 Coolidge.

Arnold Schwarzene­gger protagonit­za aquest film.

Dwayne Johnson dóna vida a David Okoye, el protagonis­ta.

Film del 2017 Cuesta. dirigit per Martha dirigit per MIchael

Marea letal 22.00 hores. | NOVA

De John Stockwell. Amb Halle Berry, Olivier Martinez, Sizwe Msutu, Mark Elderkin, Thoko Ntshinga, Henrik Vos, Judith Kronenberg. EUA-Regne UnitSud-àfrica-Alemanya-França, 2012. Drama, 85 minuts uNou anys després de patir l’atac d’un gran tauró blanc, la Brady, una monitora de busseig, decideix enfrontar-se a la por i tornar a bussejar.

Tres deseos 22.00 hores. | PARAMOUNT

De Martha Coolidge. Amb Mary Elizabeth Mastranton­io, Patrick Swayze, Joseph Mazzello, Diane Venora, Jay O. Sanders, David Marshall Grant. EUA, 1995. Drama, 115 minuts uLa Jane és una jove vídua amb dos fills petits que atropella accidental­ment el Jack, un rodamon misteriós que viatja acompanyat de la seva gosseta, Betty Jane. La família decideix acollirlos a tots dos a casa seva fins que el Jack es recuperi i pugui continuar el seu camí.

Terminator II: el juicio final 22.15 hores. | BE MAD

De James Cameron. Amb Arnold Schwarzene­gger, Linda Hamilton, Edward Furlong. França-EUA, 1991. Ciència ficció, 137 minuts uEn el futur les màquines dominen la Terra i envien dos robots fins al temps present per complir una missió important. Un d’ells ha de protegir John Connor, futur líder de la Resistènci­a humana contra les màquines.

Proyecto Rampage 22.05 hores. | TVE-1

De Brad Peyton. Amb Dwayne Johnson, Naomie Harris, Malin Akerman, Jeffrey Dean Morgan, Jake Lacy, Joe Manganiell­o, Marley Shelton, P.J. Byrne, Demetrius Grosse, Jack Quaid, Breanne Parhiala. EUA, 2018. Acció, 107 minuts uEl primatòleg Davis Okoye, un home que manté les distàncies amb altres persones, té un sòlid vincle amb el George, l’extraordin­àriament intel·ligent goril·la d’esquena platejada al qual ha estat cuidant des que va néixer. Però un experiment genètic surt malament i aquest afable simi es converteix en una criatura enorme i embravida.

American Assassin 22.20 hores. | FDF

De Michael Cuesta. Amb Dylan O’Brien, Michael Keaton, Sanaa Lathan, Taylor Kitsch, Shiva Negar, Charlotte Vega, Scott Adkins. EUA, 2017. Acció, 112 minuts uMitch Rapp és un jove agent infiltrat de la CIA sota la instrucció de Stan Hurley, un veterà de la Guerra Freda.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain