El Periódico - Català

Cartellera | Novetats

-

●A

AIR > De Ben Affleck. Amb Matt Damon i Ben Affleck. 7 Anys. Estats Units. 2023. Biopic. 112 min. uHistòria que revela la increïble col·laboració entre l’aleshores novell Michael Jordan i la incipient divisió de bàsquet de Nike. Cinema Maldà (VOSE).

Akira > De Keishi Ohtomo. 13 Anys. Japó. 1988. Animació. 124 min. uAny 2019. Neo-Tòquio és una ciutat construïda sobre les ruïnes de l’antiga capital japonesa destruïda després de la Tercera Guerra Mundial. Diagonal.

Aquellos maravillos­os días > De Hanna Ladoul i Marco La Via. Amb Catherine Deneuve i Andrea Riseboroug­h. Apta. Bèlgica, França. 2024. Comèdia dramàtica. 93 min. uCharlie, una jove estudiant, torna a la granja familiar, a Virgínia, per tenir cura de la seva mare malalta, la Laura. Cinema Maldà (VOSE), SOM Multiespai, Mooby Gran Sarrià.

Auge y caída de John Galliano > De Kevin McDonald. Apta. Regne Unit. 2023. Documental. 117 min. uAquesta és la controvert­ida història de John Galliano, una de les figures més imitades, fascinants i, sobretot, polèmiques de la indústria de la moda. Cinema Maldà (VOSE).

●C

Cazafantas­mas: Imperio helado > De Gil Kenan. Amb Paul Rudd i Carrie Coon. 7 Anys. Estats Units. 2024. Fantàstica. 125 min. uLa família Spengler torna al lloc on va començar tot, l’icònic parc de bombers de Nova York, per formar equip amb els Caçafantas­mes originals. Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque.

Civil War > De Alex Garland. Amb Kirsten Dunst i Wagner Moura. 18 Anys. Estats Units, Regne Unit. 2024. Acció. 109 min. uEn un futur proper en què Amèrica està sumida en una guerra civil cruenta, un equip de periodiste­s i fotògrafs de guerra emprèn un viatge trepidant. Cinemes Texas (VOSC), Diagonal, Diagonal Mar, Mooby Arenas, Mooby Aribau (VOSE), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque (Cast. i VOSE), Mooby Glòries (VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi Park (VOSE), Yelmo Westfield La Maquinista.

●D

Deep Sea. Viaje a las Profundida­des > De Tian Xiaopeng. Apta. Xina. 2023. Animació. 112 min. uShenxiu, una nena que va ser abandonada per la seva mare, s’embarca en un creuer familiar durant les vacances. Una nit acaba en un antic submarí. Cinemes Girona (CAT), Cinemes Texas (CAT), SOM Multiespai, Mooby Arenas, Verdi Kids Barcelona (CAT). 2001: Una odisea del espacio > De Stanley Kubrick. Amb Keir Dullea i Gary Lockwood. Apta. Regne Unit, Estats Units. 1968. Ciència ficció. 160 min. uDos astronaute­s viatgen a Júpiter dins de la nau Discovery, pilotada per l’ordinador Hal 9000. Phenomena (VOSE).

Dragonkeep­er: Guardiana de dragones > De Salvador Simó i Jianping Li. Apta. Espanya, Xina. 2024. Animació. 99 min. uTemps foscos a l’antic imperi xinès. Els dragons, en altre temps amics i savis aliats dels homes, porten anys perseguits i engabiats. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Bosque, Mooby Glòries, Verdi Kids Barcelona (Cast. i CAT), Yelmo Westfield La Maquinista.

Tota la cartellera de cinema a cartelera.elperiódic­o.com

Aquellos maravillos­os días. De Hanna Ladoul i Marco La Via. Amb Catherine Deneuve. ★★★

Auge y caída de John Galliano. De Kevin McDonald. ★★★

Deep Sea.Viaje a las Profundida­des. De Tian Xiaopeng. ★★★

El reino del planeta de los simios. De Wes Ball. Amb Owen Teague. ★★

Hasta el fin del mundo. De Viggo Mortensen. Amb Viggo Mortensen. ★★★

Querida desconocid­a. De Guillaume Bureau. Amb Leïla Bekhti. ★★

Tarot. De Spenser Cohen i Anna Halberg. Amb Avantika Vandanapu. ★★

Una mujer italiana (Cabrini). D’Alejandro Monteverde. Amb Cristiana Dell’Anna. ★★★

Dune: Parte dos > De Denis Villeneuve. Amb Timothée Chalamet i Zendaya . 12 Anys. Estats Units, Canadà. 2024. Ciència ficció. 166 min. uPaul Atreides s’uneix a Chani i als Fremen en un camí de venjança contra els conspirado­rs que van destruir la seva família. Diagonal, Mooby Arenas (VOSE), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Glòries (VOSE), Verdi (VOSE).

El especialis­ta > De David Leitch. Amb Ryan Gosling i Emily Blunt. 12 Anys. Estats Units. 2023. Acció. 126 min.

uColt Seavers, un doble d’acció marcat per mil batalles es veu obligat a deixar la feina durant un any per centrar-se en la salut física i mental. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Aribau (Cast. i VOSE), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Glòries (Cast. i VOSE), Verdi Park (VOSE), Yelmo Westfield La Maquinista (Cast. i VOSE).

El mal no existe > De Ryûsuke Hamaguchi. Amb Hitoshi Omika i Ryô Nishikawa. 12 Anys. Japó. 2023. Drama. 106 min.

uTakumi i la seva filla, Hana, viuen en un poble proper a Tòquio. La seva vida es veu afectada quan descobreix­en que allà es construirà un càmping. Mooby Balmes (VOSE), Mooby Gran Sarrià, Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi Park (VOSE).

El reino del planeta de los simios >

De Wes Ball. Amb Owen Teague i Freya Allan. Apta. Estats Units. 2024. Aventura. 145 min.

uDiverses generacion­s després del regnat de Cèsar, els simis són l’espècie dominant que viu en harmonia i els humans han quedat apartats. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas (Cast.,CAT i VOSE), Mooby Aribau (Cast. i VOSE), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque (Cast. i VOSE), Mooby Glòries (Cast. i VOSE), Mooby Gran Sarrià (VOSE), Verdi (VOSE), Yelmo Westfield La Maquinista (Cast.,CAT i VOSE).

El sol del futuro > De Nanni Moretti. Amb Nanni Moretti i Margherita Buy. 7 Anys. Itàlia. 2023. Comèdia dramàtica. 95 min. uGiovanni, un conegut director de cinema italià, està a punt de començar a rodar una pel·lícula política. Filmoteca de Catalunya (VOSE).

Fallen Leaves > De Aki Kaurismäki. Amb Alma Pöysti i Alina Tomnikov. 12 Anys. Finlàndia. 2023. Comèdia romàntica. 81 min. uHistòria de dues persones solitàries que es troben per casualitat a la nit de Hèlsinki i intenten trobar el primer, únic i últim amor de les seves vides. Cinemes Texas (VOSC).

Garfield: La película > De Mark Dindal. Apta. Estats Units, Regne Unit, Hong Kong. 2024. Animació. 101 min.

uEn Garfield, un gat casolà mandrós i sarcàstic que odia els dilluns i adora la lasanya, es retroba inesperada­ment amb el seu pare. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas (Cast. i CAT), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Glòries, Yelmo Westfield La Maquinista (Cast. i CAT). Godzilla y Kong: El nuevo imperio > De Adam Wingard. Amb Dan Stevens i Rebecca Hall. 12 Anys. Estats Units. 2024. Acció. 115 min.

uEls temibles monstres Kong i Godzilla s’enfronten a una amenaça colossal, amagada dins del planeta, però fins ara desconegud­a. Mooby Arenas, Yelmo Westfield La Maquinista.

Hasta el fin del mundo > De Viggo Mortensen. Amb Viggo Mortensen i Vicky Krieps. 12 Anys. Mèxic, Canadà, Dinamarca. 2023. Drama. 129 min. uEstats Units, 1860. Vivienne Le Coudy és una dona feroçment independen­t que s’embarca en una relació amb l’immigrant danès Holger Olsen. Cinemes Girona (VOSE), Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Aribau, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi (VOSE).

Hispanoamé­rica, canto de vida y esperanza > De José Luis López-Linares. Apta. Espanya. 2023. Documental. 115 min. uProjecte que ofereix una visió renovada, veraç i visualment poderosa de com va néixer i desenvolup­ar l’Amèrica espanyola. Mooby Gran Sarrià.

●L

La casa > De Álex Montoya. Amb David Verdaguer i Luis Callejo. 7 Anys. Espanya. 2024. Drama. 81 min. uDesprés de la mort del seu pare, tres germans es reuneixen a la casa en la qual van passar els estius de la seva infància. Diagonal, SOM Multiespai, Mooby Aribau, Mooby Bosque, Mooby Gran Sarrià, Renoir Floridabla­nca, Verdi.

La familia Benetón > De Joaquín Mazón. Amb Leo Harlem i El Langui . 7 Anys. Espanya, Mèxic. 2023. Comèdia. 93 min. uToni, un rondinaire a la cinquanten­a, solter i sense fills, fuig dels nens tant sí com no. La seva vida fa un gir inesperat quan la seva germana mor. Mooby Arenas.

La quimera > De Alice Rohrwacher. Amb Josh O’Connor i Carol Duarte. 7 Anys. Itàlia, França, Suïssa. 2023. Drama. 130 min. uPer a una banda de lladres de tombes i jaciments arqueològi­cs, la Quimera és somiar deixar de treballar i fer-se rics sense esforç. Mooby Balmes (VOSE), Verdi (VOSE), Zumzeig Cinema (VOSE).

La zona de interés > De Jonathan Glazer. Amb Sandra Hüller i Christian Friedel. 12 Anys. Regne Unit, Polònia. 2023. Drama. 106 min. uEl comandant d’Auschwitz Rudolf Höss i la seva dona Hedwig s’esforcen a construir una vida de somni per a la família. Cinemes Texas (VOSC), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Gran Sarrià.

Los niños de Winton > De James Hawes. Amb Anthony Hopkins i Romola Garai. 7 Anys. Regne Unit. 2023. Drama històric. 110 min. uUn jove corredor de borsa britànic, Nicholas Winton, va ajudar a rescatar centenars de nens dels nazis en vigílies de la Segona Guerra Mundial. Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Gran Sarrià (VOSE).

Maria Montessori > De Léa Todorov. Amb Jasmine Trinca i Leïla Bekhti. 7 Anys. França, Itàlia. 2023. Biopic. 99 min. uParís, any 1900. Lili d’Alency és una popular cortesana que amaga un secret. La seva filla Tina va néixer amb una discapacit­at i la manté confinada. Mooby Gran Sarrià, Verdi Park (VOSE).

Menudas piezas > De Nacho G. Velilla. Amb Alexandra Jiménez i Rocío Velayos. 12 Anys. Espanya. 2023. Comèdia. 98 min. uCandela va cometre l’error de pensar que l’ascensor social només funciona en una direcció, la de pujada. I ara perd la feina en un col·legi d’elit. Mooby Arenas, Mooby Bosque, Mooby Glòries, Yelmo Westfield La Maquinista.

Monkey Man > De Dev Patel. Amb Dev Patel i Sharlto Copley. 18 Anys. Estats Units, Índia, Canadà, Singapur. 2024. Acció. 121 min. uKid és un delinqüent que acaba de sortir de la presó i viu a l’Índia, intentant adaptarse a un món marcat per l’avarícia i sense valors espiritual­s. Mooby Balmes (VOSE).

Ooh la la! > De Julien Hervé. Amb Christian Clavier i Didier Bourdon. 7 Anys. França. 2023. Comèdia. 91 min. uAlice i François estan a punt de casar-se i decideixen reunir les dues famílies. Per a l’ocasió, han preparat un regal molt especial per als pares. Diagonal, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Gran Sarrià, Verdi Park (VOSE).

●Q

Querida desconocid­a > De Guillaume Bureau. Amb Leïla Bekhti i Louise Bourgoin. 12 Anys. França, Bèlgica. 2022. Thriller. 87 min. u1916. Julien Delaunay és considerat oficialmen­t desaparegu­t en combat durant la Gran Guerra. La seva dona, Julie, es nega a creure que és mort. Cinema Maldà (VOSE), Cinemes Girona (VOSE).

●R

Rivales > De Luca Guadagnino. Amb Zendaya i Mike Faist. 12 Anys. Estats Units. 2023. Drama romàntic. 131 min. uTashi Duncan és una antiga prodigi del tennis convertida en entrenador­a i una força de la natura que mai no demana disculpes. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas (Cast. i VOSE), Mooby Aribau (Cast. i VOSE), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque (Cast. i VOSE), Mooby Glòries (Cast. i VOSE), Mooby Gran Sarrià (VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi Park (VOSE), Yelmo Westfield La Maquinista (Cast. i VOSE).

●S

Sala de profesores > De Ilker Çatak. Amb Leonie Benesch i Eva Löbau. 7 Anys. Alemanya. 2023. Drama. 96 min.

uUna idealista professora de matemàtiqu­es i esports comença el seu primer treball en una escola de secundària. Quan es produeixen una sèrie de robatoris a l’escola i se sospita d’un dels alumnes, decideix arribar al fons de l’assumpte pel seu compte. Cinemes Texas (VOSC).

Siempre nos quedará mañana > De Paola Cortellesi. Amb Paola Cortellesi i Valerio Mastandrea. 12 Anys. Itàlia. 2023. Comèdia dramàtica. 118 min.

uItàlia, anys 40. És primavera i tota la família està esvalotada per l’imminent compromís de la benvolguda filla gran, Marcella. Cinemes Girona (VOSE), Mooby Aribau, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi Park (VOSE).

Spy x Family Código: Blanco > De Takashi Katagiri. 12 Anys. Japó. 2023. Animació. 110 min.

uEll és un espia. Ella és una assassina. Junts, Loid i Yor es guarden la seva doble vida per a ells mateixos mentre pretenen ser la família perfecta. Mooby Arenas (VOSE).

●T

Tarot > De Spenser Cohen i Anna Halberg. Amb Avantika Vandanapu i Adain Bradley. 16 Anys. Estats Units. 2024. Terror. 92 min. uUn grup d’amics infringeix de manera imprudent la regla sagrada de la lectura de les cartes del Tarot. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Glòries, Yelmo Westfield La Maquinista.

●U

Una mujer italiana (Cabrini) > De Alejandro Monteverde. Amb Cristiana Dell’Anna i John Lithgow. 12 Anys. Estats Units. 2024. Drama. 145 min. uFrancesca Cabrini és una immigrant italiana que arriba a la ciutat de Nova York el 1889 on troba malalties, crim i nens empobrits. SOM Multiespai, Mooby Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Verdi (VOSE).

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain