El Periódico - Català

Un exemple del millor Nordic noir

-

Sèrie basada en els best sellers policíacs del noruec Gunnar Staalesen, un dels representa­nts més actius de la novel·la negra nòrdica actual. El detectiu privat Varg Veum s’erigeix com un personatge fascinant, amb caràcter intransige­nt i mètodes poc convencion­als. En el primer capítol, Llitera, una nena de 7 anys, desapareix. La seva mare és Vibeke Farang, líder d’un partit polític conservado­r. Mentre la policia investiga, Vibeke contracta al detectiu privat Varg Veum per a localitzar amb discreció al seu amant, Karsten Aslaksen, enginyer cap en una gran empresa química, també desaparegu­t i última persona que va estar en contacte amb la nena.

Comèdia del 2015 amb Zac Efron i Robert de Niro.

Pel·lícula de 2010 protagonit­zada per Russell Crowe.

Keanu Reeves dona vida a John Wick, el protagonis­ta.

Neil Marshall dirigeix aquesta pel·lícula d’acció del 2019.

Comèdia del 2016 protagonit­zada per Renée Zellweger.

Dirty Grandpa 22.00 hores. | NEOX

De Dan Mazer. Amb Robert de Niro, Zac Efron, Julianne Hough, Aubrey Plaza, Dermot Mulroney. EUA, 2015. Comèdia, 102 minuts uJust abans del seu casament, un jove estirat ha de portar el seu avi, un antic general de l’exèrcit, a Florida perquè hi passi les vacances de primavera. El net, segons el seu avi, s’està a punt de casar amb la noia equivocada.

Robin Hood 22.00 hores. | TELE 5

De Ridley Scott. Amb Russell Crowe, Cate Blanchett, Max von Sydow, William Hurt, Mark Strong, Oscar Isaac, Danny Huston, Eileen Atkins, Mark Addy. EUA, 2010. Aventura, 141 minuts uUn home d’humil bressol es convertirà en un símbol de llibertat. Expert arquer a qui només li interessav­a protegir la seva vida mentre servia el rei Ricard Cor de Lleó. En morir el rei, Robin torna a Nottingham, ciutat sotmesa a un xèrif despòtic, recaptador d’impostos.

John Wick 22.10 hores. | ANTENA 3

De Chad Stahelski. Amb Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen, Willem Dafoe, Dean Winters, Adrianne Palicki, Omer Barnea. EUA-Regne Unit-Xina, 2014. Acció, 96 minuts uJohn Wick és un antic assassí a sou de Nova York que s’ha retirat de la professió després de perdre la dona. John passa els dies cuidant del seu gos i del seu preat cotxe.

Hellboy 22.00 hores. | CUATRO

De Neil Marshall. Amb David Harbour, Milla Jovovich, Ian McShane, Sasha Lane, Penelope Mitchell, Daniel Dae Kim. EUA, 2019. Acció, 120 minuts uLa societat secreta Club Osiris recorre al Hellboy per acabar amb uns gegants que sembren el pànic a Anglaterra. Mentrestan­t, un mal encara pitjor s’està forjant a Londres: la Nimue, la Reina de Sang, ha tornat d’entre els morts amb la intenció d’acabar amb el món. LA’ gència per a la Recerca i la Defensa Paranormal centra els seus esforços en evitar-ho enviant a fulminar la bruixa el seu millor equip: el Hellboy, el veterà Ben Daimio i la petita Alice Monaghan.

Bridget Jones’ Baby 22.00 hores. | PARAMOUNT

De Sharon Maguire. Amb Renée Zellweger, Patrick Dempsey, Colin Firth, Emma Thompson, James Callis, Sally Phillips. EUA, 2016. Comèdia, 123 minuts uDesprés de tallar amb Mark Darcy, això de viure feliços i menjar tots anissos no li ha anat del tot bé a Bridget Jones.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain