El Periódico - Català

Valladolid Espanyol

-

VALLADOLID: Masip; Pérez, J. Sánchez, Tárrega, Escudero; I. Sánchez, Meseguer, Oliveira, Monchu; Anuar, Arnu. Tècnic: Paulo Pezzolano. Canvis: Lucas Rosa per Anuar (m. 34); Salazar per Arnu (m. 66); Moro per I. Sánchez (m. 72), Negredo per Escudero (m. 72); Juric per Oliveira (m. 73).

ESPANYOL: Joan Garcia; Gil, Sergi Gómez, Cabrera, Oliván; Jofre, Gragera, Aguado, Melamed; Gastón, Braithwait­e. Tècnic: Manolo González. Canvis: Antoniu per Jofre

(m. 18); Keidi Bare per Aguado (m. 58), Pere Milla per Gastón (m. 58); Víctor Ruiz per Gil (m. 74), Bauza per Gragera (m. 74).

ÀRBITRE: Cordero Vega

TARGETES: Oliveira, Anuar, Melamed (2), Gragera, Antoniu, Gastón, Gil, Meseguer, Milla, Oliván, J. Sánchez.

D’empat en empat l’Espanyol s’allunya de Primera. El quadre blanc-i-blau discorre amb massa lentitud i s’està condemnant a disputar la promoció, que li exigirà un esforç addicional. A Valladolid disposava d’una gran oportunita­t per agafar-se a l’opció de l’ascens directe i la va desaprofit­ar. No va fer res, absolutame­nt res, l’Espanyol per retallar distàncies amb el segon, momentani líder mentre no jugui el Leganés.

Es va emportar un punt, com de costum –vuitè empat en els últims 10 enfrontame­nts, 17 en tota la Lliga-, i va fregar la frontera de la derrota per les ocasions malgastade­s pel Valladolid. Va disparar a porteria per primera vegada en el minut 93 en una falta directa llançada per Pere Milla. Jordi Masip, que havia batut ja el rècord d’imbatibili­tat val·lisoletà, i estava avorrit i ociós, va desviar a córner. Braithwait­e, en el 98, va xutar directamen­t fora.

Els futboliste­s van acudir al racó on hi havia l’afició, i entre tots van celebrar que l’Espanyol seguia una setmana més invicte amb aquest empat que va adquirir categoria de bo quan Nico Melamed va veure la segona groga per simular un penal. Segons després d’una llarga aturada per la revisió d’un penal xiulat pel pèssim Cordero Vega que, després de ser revisat, se li va negar al Valladolid.

Simulacion­s i lesions

 ?? Matteo Gribaudi / Reuters ?? Cesc Fàbregas celebra l’ascens del Como, divendres a la nit.
Matteo Gribaudi / Reuters Cesc Fàbregas celebra l’ascens del Como, divendres a la nit.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain