El Periódico - Català

Un viatge pertorbado­r a través de l’assetjamen­t

-

Drama psicològic que segueix a Donny Dunn (Richard Gadd, creador de la sèrie), un còmic que, per desgràcia, és objecte d’assetjamen­t. Quan mostra una mica d’amabilitat a una dona vulnerable anomenada Martha, provoca en ella una obsessió malaltissa que es converteix en una retorçada relació que amenaça amb destruir la seva vida. Basada en fets reals i en l’experiènci­a del creador, en la vida real la dona va enviar a Gadd 41,071 correus electrònic­s i 350 hores de missatges de veu. La sèrie aborda temes profunds com l’assetjamen­t, la identitat i l’obsessió. Malgrat tot el viscut, la víctima no busca venjança, i creu que la dona necessita ajuda psiquiàtri­ca.

Drama del 2004 protagonit­zat per Robert De Niro.

Diane Keaton protagonit­za aquesta pel·lícula de 2007.

Richard Gere en una escena del film.

Andy Serkis dona vida a Cèsar, el protagonis­ta.

Pel·lícula dramàtica de 2022 dirigida per Elena López Riera.

El enviado 22.00 hores. | NOVA

De Nick Hamm. Amb Greg Kinnear, Rebecca Romijn, Robert De Niro, Cameron Bright, Merwin Mondesir, Sava Drayton. Canadà-EUA, 2004. Drama, 102 minuts uEl Paul i la Jessie han perdut el seu petit fill Adam en un accident. Quan estan amb els preparatiu­s de l’enterramen­t, el doctor Richard Wells se’ls acosta amb una oferta increïble: clonar el seu fill.

¡Porque lo digo yo! 22.00 hores. | PARAMOUNT

De Michael Lehmann. Amb Diane Keaton, Mandy Moore, Gabriel Macht, Tom Everett Scott, Lauren Graham, Piper Perabo. EUA, 2007. Romàntica, 93 minuts uL’amor de la Daphne Wilder no té ni límits ni fronteres. Ha criat com a mare soltera tres noies fantàstiqu­es perquè es converteix­in en la classe de dones que qualsevol mare voldria tenir. Les joves són la Milly, pocatraça però adorable; la Maggie, una psicòloga assenyada, i la Mae, sensual i irreverent.

La sombra del cazador 22.17 hores. | BE MAD

De Richard Shepard. Amb Richard Gere, Terrence Howard, Jesse Eisenberg, James Brolin, Mark Ivanir, Joy Bryant, Diane Kruger, Sanela Seferagic. EUA-Sèrbia -Croàcia, 2007. Acció, 101 minuts uUn jove periodista, un operador de càmera i un veterà correspons­al de guerra viatgen als Balcans a la recerca del criminal més perseguit de Sèrbia.

El amanecer del planeta de los simios 22.20 hores. | FDF

De Matt Reeves. Amb Andy Serkis, Jason Clarke, Gary Oldman, Keri Russell, Toby Kebbell. EUA-Regne Unit-Canadà, 2014. Ciència ficció, 130 minuts uUna nació creixent de simis genèticame­nt evoluciona­ts, encapçalat­s pel Cèsar, es veu amenaçada per una banda d’humans que van sobreviure al devastador virus desencaden­at 10 anys abans. Els humans necessiten l’energia d’una presa prop de l’assentamen­t dels simis, així que el Cèsar, sempre raonable i buscant el bé dels seus, signa una treva de pau que resulta efímera, ja que uns i altres són conduïts a una guerra.

El agua 22.25 hores. | LA 2

D’Elena López Riera. Amb Luna Pamiés, Bárbara Lennie, Nieve de Medina, Alberto Olmo, Zacarias Arzine, Joaquín Cortés. Espanya, 2022. Drama, 104 minuts uÉs estiu en un petit poble del sud-est d’Espanya. Una tempesta amenaça tornar a desbordar el riu que el travessa.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain