El Periódico - Català

Històries d’una habitacic

-

Sèrie antològica ambientada en una única habitació d’un motel americà. Creada per Jay i Mark Duplass, cada episodi explora diferents personatge­s que passen per l’habitació 104, abastant gèneres que van des de l’horror, el thriller, fins a la comèdia. Cada episodi presenta una trama independen­t amb personatge­s únics que van des del cas estrany fins al commovedor, passant pel surrealist­a i el macabre. Des de drames personals fins a experiènci­es sobrenatur­als, cada història nova i fascinant. Amb una narrativa innovadora i un enfocament en l’exploració de la condició humana, ofereix un viatge intrigant a través de les múltiples facetes de la vida.

Antonio Banderas en una escena de la pel·lícula.

Film del 2006 protagonit­zat per Denzel Washington.

22.15 hores. | BE MAD

De Robert Rodríguez. Amb Antonio Banderas, Salma Hayek, Joaquim de Almeida, Cheech Marin, Steve Buscemi, Carlos Gómez, Quentin Tarantino, Tito Larriva, Angel Aviles, Danny Trejo, Abraham Verduzco, Carlos Gallardo, Albert Michel Jr., David Alvarado, Angela Lanza. EUA, 1995. Acció, 104 minuts uEl Mariachi, un guitarrist­a misteriós, torna per venjar la mort de la seva amant i la mutilació de la seva mà. No obstant això, comet un nou error.

Déjà vu 22.40 hores. | FDF

De Tony Scott. Amb Denzel Washington, Val Kilmer. EUA, 2006. Acció, 128 minuts uL’agent Doug Carlin ha de reunir proves per resoldre un atemptat terrible que ha tingut lloc a Nova Orleans i demostrar que és capaç de distingir el que és rellevant del que és secundari. Per fer-ho, és assignat a un nou equip d’investigac­ió.

Skyfall

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain