El Periódico - Català

Un viatge carregat de fantasia a través de la memòria

-

Sèrie Lramàtica creaLa per Stacy Rukeyser, inspiraLa en la novel·la 44 Chapters About 4 Men, Le BB Easton, que segueix la història Le Billie Connolly, una Lona Le Connecticu­t, LeLicaLa mestressa Le casa i feliçment casaLa amb el seu marit Cooper i els seus Los fills petits. Encara que estima la seva família, Billie lluita constantme­nt contra els recorLs Lel seu passat com una jove que gauLia Le la viLa nocturna. El seu Lesig per recuperar l’emoció L’aquesta viLa l’afecta profunLame­nt, especialme­nt en les relacions sexuals amb el seu marit. Malgrat els consells Lel seu confiLent, Sasha, Billie no pot Leixar Le pensar en la seva antiga relació amb BraL, un proLuctor musical.

Comèdia del 2009 dirigida Daniel Sánchez Arévalo.

Sam Worthingto­n protagonit­za aquest film del 2012.

Jason Statham dona vida a Broker, el protagonis­ta. per

Phil

Primer lliurament de la saga protagonit­zada per Keanu Reeves.

Film d’acció del 2013 protagonit­zat per John Brolin.

Gordos 22.00 hores. | LA 2

De Daniel Sánchez Arévalo. Amb Antonio de la Torre, Roberto Enríquez, Verónica Sánchez, Raúl Arévalo. Espanya, 2009. Comèdia, 110 minuts uCinc històries diferents que giren entorn de l’obesitat. Totes tenen un entorn comú: un grup de teràpia on els protagonis­tes no van a aprimar-se, sinó a trobar els motius pels quals tenen sobrepès.

Al borde del abismo 22.00 hores. | PARAMOUNT

DA’ sger Leth. Amb Sam Worthingto­n, Elizabeth Banks, Jamie Bell, Anthony Mackie, Genesis Rodriguez, Ed Harris, Edward Burns. EUA, 2012. Suspens, 102 minuts uNick Cassidy, un antic agent de policia de Nova York, convertit en un pres fugit de la presó, entra al famós Hotel Roosevelt, es dirigeix a un dels pisos més alts i s’enfila a la cornisa. En aquell moment posa en perill molt més que la seva vida. Tota una ciutat està a punt de quedar paralitzad­a.

El protector (Homefront) 22.15 hores. | CUATRO

De Gary Fleder. Amb Jason Statham, James Franco, Winona Ryder, Kate Bosworth, Frank Grillo, Izabela Vidovic. EUA, 2013. Acció, 100 minuts uL’expolicia de Narcòtics Phil Broker és un home de família que vol passar desaperceb­ut unt amb la seva filla. Per escapar del seu passat turbulent, decideix mudar-se a una localitat remota i aparentmen­t tranquil·la.

John Wick. Pacto de sangre 22.00 hores. | TVE-1

De Chad Stahelski. Amb Keanu Reeves, Riccardo Scamarcio, Ian McShane, Ruby Rose, Common, Claudia Gerini, Lance Reddick, Laurence Fishburne, Tobias Segal, John Leguizamo, Bridget Moynahan, Thomas Sadoski, Erik Frandsen. EUA-Itàlia-Hong KongCanadà, 2017. Acció, 122 minuts uEl llegendari sicari John Wick es veu forçat a abandonar el seu retir per un antic soci que pretén aconseguir el control d’una sinistra confraria internacio­nal d’assassins. Obligat a ajudar per un jurament de sang, el John viatja a Roma, on s’enfronta a alguns dels assassins més letals del món.

Oldboy 22.00 hores. | NEOX

D’Spike Lee. Amb Josh Brolin, Elizabeth Olsen. EUA, 2013. Acció, 104 minuts uJoe Doucett, un executiu publicitar­i en hores baixes, és segrestat i retingut durant 20 anys en una mena d’hotel-presó sense que arribi a conèixer la identitat o els motius del segrestado­r.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain