El Periódico - Català

El costat fosc de les xarxes socials

-

Quant saps de la persona que estimes? La continuari­es estimant si et diguessin que la versió que coneixes és una mentida? Aquest és un dels temes principals que tracta aquesta mini sèrie dramàtica, que explora el costat fosc de les xarxes socials. Vuit punts de vista diferents aporten pistes soKre el responsaKl­e d’un Krutal crim, alimentat per les xarxes socials. Nick, un pare de família, desapareix misteriosa­ment, només per a aparèixer en un vídeo viral, ensangonat i sostenint un cartell que diu que morirà si el vídeo rep cinc milions de visites. Els mitjans comencen a analitzar la seva vida privada i alguns temes desagradaK­les surten a la llum púKlica.

Film del 2017 protagonit­zat Idris Elba i Kate Winslet. per

Dean Ambrose en una escena de la pel·lícula.

Mel Gibson protagonit­za aquesta pel·lícula de 1994.

Daniel Radcliffe dona vida a Harry Potter, el protagonis­ta.

Hayden Christense­n i Jessica Alba en una escena del film.

La montaña entre nosotros 22.00 hores. | AXN MOVIES

De Hany Abu, Assad. Amb Idris Elba, Kate Winslet, Dermot Mulroney, Beau Bridges, Waleed Zuaiter, Lucia Walters, Marci T. House, Lee Majdoub. EUA, 2017. Drama, 112 minuts uAbandonat­s després d’un tràgic accident aeri, dos desconegut­s han d’establir una relació per sobreviure a la fúria imparable dels elements en una muntanya remota coberta de neu.

12 balas 22.00 hores. | CALLE 13

D’Stephen Reynolds. Amb Dean Ambrose, Daniel Cudmore, Lochlyn Munro, Roger R. Cross. EUA, 2015. Acció, 90 minuts uEl Shaw és un detectiu que torna al servei actiu després de la mort del seu company. Quan descobreix unes proves que vinculen els seus companys oficials amb un assassinat, l’involucren en un homicidi amb què no té res a veure. Atrapat, el Shaw farà el que calgui per exposar els policies corruptes i netejar el seu nom.

Maverick 22.02 hores. | CANAL HOLLYWOOD

De Richard Donner. Amb Mel Gibson, Jodie Foster, James Garner, Graham Greene, Alfred Molina, James Coburn. EUA, 1994. Western, 127 minuts uBret Maverick és un jugador atractiu, estafador i entabanado­r que necessita 3.000 dòlars per poder participar en una gran partida de pòquer que s’organitza en un vaixell fluvial de Louisiana.

Harry Potter y las Reliquias de la Muerte: Parte I 22.05 hores. | WARNER TV

De David Yates. Amb Bill Nighy, Emma Watson, Richard Griffiths, Harry Melling, Daniel Radcliffe, Julie Walters, Bonnie Wright, Rupert Grint, Ian Kelly, Michelle Fairley, Fiona Shaw, Alan Rickman, Carolyn Pickles. Regne Unit-EUA, 2010. Aventura, 146 minuts uEls mortífegs de Voldemort han pres el control d’Hogwarts, on terroritze­n i arresten qualsevol que se’ls oposi. Tanmateix, el trofeu que cerquen és el més valuós per a Voldemort: Harry Potter. Els mortífegs cerquen el Harry amb ordres concretes de portar-ho viu davant Voldemort.

Despierto 22.00 hores. | PARAMOUNT

De Joby Harold. Amb Hayden Christense­n, Jessica Alba, Terrence Howard. EUA, 2007. Suspens, 84 minuts uClay és un jove multimilio­nari que s’ha de sotmetre a un trasplanta­ment de cor. Durant la intervenci­ó, Clay experiment­a un fenomen estrany que el fa romandre conscient.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain