El Periódico - Català

Cartellera | Novetats

-

●A

Amigos imaginario­s > De John Krasinski. Amb Ryan Reynolds i John Krasinski. Apta. Estats Units. 2024. Comèdia dramàtica. 104 min. uUna nena descobreix que pot veure els amics imaginaris de totes les persones. Amb aquest superpoder a les mans, s’embarca en una aventura màgica. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Glòries, Yelmo Westfield La Maquinista (Cast. i VOSE).

Aquellos maravillos­os días > De Hanna Ladoul i Marco La Via. Amb Catherine Deneuve i Andrea Riseboroug­h. Apta. Bèlgica, França. 2024. Comèdia dramàtica. 93 min. uCharlie, una jove estudiant, torna a la granja familiar, a Virgínia, per tenir cura de la seva mare malalta, la Laura. Mooby Gran Sarrià.

●C

Caída libre > De Laura Jou. Amb Belén Rueda i Ilay Kurelovic. 12 Anys. Espanya. 2023. Drama. 90 min. uMarisol és una dona que frega els 60. És una icònica entrenador­a de gimnàstica rítmica d’elit, la millor. És metòdica, controlado­ra, dominant. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Aribau, Mooby Balmes, Mooby Bosque, Mooby Glòries, Mooby Gran Sarrià, Renoir Floridabla­nca, Verdi, Yelmo Westfield La Maquinista.

Calladita > De Miguel Faus. Amb Paula Grimaldo i Ariadna Gil. 16 Anys. Espanya. 2023. Drama. 93 min. uAna, acabada de arribar de Colòmbia, és empleada domèstica en una luxosa mansió on estiueja una adinerada família de marxants d’art. SOM Multiespai, Mooby Balmes, Renoir Floridabla­nca, Verdi.

Cerrar los ojos > De Víctor Erice. Amb Manolo Solo i José Coronado. 7 Anys. Espanya. 2023. Drama. 169 min. uUn famós actor espanyol, Julio Arenas, desapareix durant el rodatge d’una pel·lícula. La policia conclou que ha sofert un accident al voral del mar. Filmoteca de Catalunya.

Civil War > De Alex Garland. Amb Kirsten Dunst i Wagner Moura. 18 Anys. Estats Units, Regne Unit. 2024. Acció. 109 min. uEn un futur proper en què Amèrica està sumida en una guerra civil cruenta, un equip de periodiste­s i fotògrafs de guerra emprèn un viatge trepidant. Mooby Arenas, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Glòries (VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi Park (VOSE).

●D

Disco, Ibiza, Locomía > De Kike Maíllo. Amb Jaime Lorente i Alberto Ammann. 16 Anys. Espanya, Mèxic. 2023. Comèdia musical. 104 min. uEspanya, a mitjans dels anys 80. Un grup d’amics, capitaneja­ts per Xavi Font, acaba d’arribar a Eivissa perseguint el somni de dedicar-se a la moda. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Aribau, Mooby Bosque, Mooby Glòries, Verdi, Verdi Park, Yelmo Westfield La Maquinista.

Dragonkeep­er: Guardiana de dragones > De Salvador Simó i Jianping Li. Apta. Espanya, Xina. 2024. Animació. 99 min. uTemps foscos a l’antic imperi xinès. Els dragons, en altre temps amics i savis aliats dels homes, porten anys perseguits i engabiats. Diagonal Mar, Yelmo Westfield La Maquinista.

Tota la cartellera de cinema a cartelera.elperiódic­o.com

Amigos imaginario­s. De John Krasinski. Amb Ryan Reynolds. ★★★

Caída libre. De Laura Jou. Amb Belén Rueda. ★★ Calladita. De Miguel Faus. Amb Paula Grimaldo. ★★★

Disco,Ibiza,Locomía. De Kike Maíllo. Amb Jaime Lorente. ★★★

La caja de cristal. D’Asli Özge. Amb Luise Heyer. ★★

Lo que sucede después. De Meg Ryan. Amb Meg Ryan. ★★

Los buenos profesores. De Thomas Lilti. Amb Vincent Lacoste. ★★★

3 días máximo. De Tarek Boudali. Amb Tarek Boudali. ★★

Un sol radiant. De Mònica Cambra Domínguez i Ariadna Fortuny Cardona. Amb Laia Artigas. ★★★

Víctima imperfecta. De Delphine Girard. Amb Selma Alaoui. ★★★

Dune: Parte dos > De Denis Villeneuve. Amb Timothée Chalamet i Zendaya . 12 Anys. Estats Units, Canadà. 2024. Ciència ficció. 166 min. uPaul Atreides s’uneix a Chani i als Fremen en un camí de venjança contra els conspirado­rs que van destruir la seva família. Mooby Arenas (VOSE), Mooby Balmes (VOSE).

El clan de hierro > De Sean Durkin. Amb Zac Efron i Jeremy Allen White. 16 Anys. Estats Units, Regne Unit. 2023. Biopic. 132 min. uHistòria dels germans Von Erich, que es converteix­en en mites de la lluita lliure a principis de la dècada dels 80. Cinema Maldà (VOSE).

El especialis­ta > De David Leitch. Amb Ryan Gosling i Emily Blunt. 12 Anys. Estats Units. 2023. Acció. 126 min. uColt Seavers, un doble d’acció marcat per mil batalles es veu obligat a deixar la feina durant un any per centrar-se en la salut física i mental. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Aribau (VOSE), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Glòries (Cast. i VOSE), Verdi Park (VOSE), Yelmo Westfield La Maquinista.

El mal no existe > De Ryûsuke Hamaguchi. Amb Hitoshi Omika i Ryô Nishikawa. 12 Anys. Japó. 2023. Drama. 106 min. uTakumi i la seva filla, Hana, viuen en un poble proper a Tòquio. La seva vida es veu afectada quan descobreix­en que allà es construirà un càmping. Mooby Balmes (VOSE), Mooby Gran Sarrià, Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi (VOSE), Zumzeig Cinema (VOSE).

El reino del planeta de los simios > De Wes Ball. Amb Owen Teague i Freya Allan. 12 Anys. Estats Units. 2024. Aventura. 145 min. uDiverses generacion­s després del regnat de Cèsar, els simis són l’espècie dominant que viu en harmonia i els humans han quedat apartats. Cinemes Texas (CAT), Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas (Cast.,CAT i VOSE), Mooby Aribau (Cast. i VOSE), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque (Cast. i VOSE), Mooby Glòries (Cast. i VOSE), Mooby Gran Sarrià (VOSE), Verdi (VOSE), Yelmo Westfield La Maquinista (Cast. i VOSE).

El salto > De Benito Zambrano. Amb Moussa Sylla i Edith Martínez Val. 12 Anys. Espanya, França. 2023. Drama. 90 min. uIbrahim va arribar a Espanya des de Guinea Conakry i ara les seves arrels són a Madrid, on viu amb Mariama i treballa com a paleta. Cinema Maldà.

La casa > De Álex Montoya. Amb David Verdaguer i Luis Callejo. 7 Anys. Espanya. 2024. Drama. 81 min. uDesprés de la mort del seu pare, tres germans es reuneixen a la casa en la qual van passar els estius de la seva infància. Mooby Aribau, Mooby Bosque, Mooby Gran Sarrià, Renoir Floridabla­nca, Verdi Park.

La quimera > De Alice Rohrwacher. Amb Josh O’Connor i Carol Duarte. 7 Anys. Itàlia, França, Suïssa. 2023. Drama. 130 min. uPer a una banda de lladres de tombes i jaciments arqueològi­cs, la Quimera és somiar deixar de treballar i fer-se rics sense esforç. Mooby Balmes (VOSE).

Lo que sucede después > De Meg Ryan. Amb Meg Ryan i David Duchovny. Apta. Estats Units. 2023. Comèdia romàntica. 105 min. uEls antics amants, Willa i Bill, es retroben en un aeroport per primer cop des que es van separar dècades abans. Diagonal, SOM Multiespai, Mooby Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Verdi (VOSE).

Los buenos profesores > De Thomas Lilti. Amb Vincent Lacoste i François Cluzet. 7 Anys. França. 2023. Comèdia dramàtica. 101 min. uComença un nou curs escolar. Benjamin és un estudiant de doctorat sense beca, així que accepta una feina com a professor en un institut de París. Cinemes Girona (VOSE), SOM Multiespai, Mooby Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE).

Los niños de Winton > De James Hawes. Amb Anthony Hopkins i Romola Garai. 7 Anys. Regne Unit. 2023. Drama històric. 110 min. uUn jove corredor de borsa britànic, Nicholas Winton, va ajudar a rescatar centenars de nens dels nazis en vigílies de la Segona Guerra Mundial. Mooby Arenas, Mooby Balmes (VOSE).

Mamífera > De Liliana Torres. Amb Maria Rodríguez Soto i Enric Auquer. 7 Anys. Espanya. 2024. Drama romàntic. 93 min. uLola gaudeix d’una vida feliç amb la seva parella, Bruno, fins que un embaràs inesperat revolucion­a els seus plans. Cinemes Texas (CAT), Mooby Bosque.

Maria Montessori > De Léa Todorov. Amb Jasmine Trinca i Leïla Bekhti. 7 Anys. França, Itàlia. 2023. Biopic. 99 min. uParís, any 1900. Lili d’Alency és una popular cortesana que amaga un secret. La seva filla Tina va néixer amb una discapacit­at i la manté confinada. Mooby Gran Sarrià, Verdi Park (VOSE).

Menudas piezas > De Nacho G. Velilla. Amb Alexandra Jiménez i Rocío Velayos. 12 Anys. Espanya. 2023. Comèdia. 98 min. uCandela va cometre l’error de pensar que l’ascensor social només funciona en una direcció, la de pujada. I ara perd la feina en un col·legi d’elit. Mooby Arenas, Mooby Glòries, Yelmo Westfield La Maquinista.

Música > De Angela Schanelec. Amb Aliocha Schneider i Agathe Bonitzer. 12 Anys. Alemanya, França, Grècia, Sèrbia. 2023. Drama. 108 min. uAbandonat en néixer a les muntanyes gregues una nit de tempesta, Jon és adoptat per uns grangers, sense arribar a conèixer els seus pares biològics. Zumzeig Cinema (VOSE).

Nina > De Andrea Jaurrieta. Amb Patricia López Arnaiz i Darío Grandinett­i. 16 Anys. Espanya. 2023. Thriller. 105 min. uLa Nina decideix tornar al poble costaner on va créixer, amb una escopeta a la bossa i un objectiu: venjar-se de Pedro, un famós escriptor. Cinemes Girona, Renoir Floridabla­nca.

Ooh la la! > De Julien Hervé. Amb Christian Clavier i Didier Bourdon. 7 Anys. França. 2023. Comèdia. 91 min. uAlice i François estan a punt de casar-se i decideixen reunir les dues famílies. Per a l’ocasió, han preparat un regal molt especial per als pares. Diagonal, Mooby Arenas, Mooby Gran Sarrià, Verdi (VOSE).

●

Pájaros > De Pau Durà. Amb Luis Zahera i Javier Gutiérrez. 12 Anys. Espanya. 2023. Aventura. 100 min. uColombo treballa en un garatge 24h i complement­a el seu miserable sou traficant amb marihuana. Cinema Maldà.

Pequeñas cartas indiscreta­s > De Tom Sharrock. Amb Jessie Buckley i Olivia Colman. 16 Anys. Regne Unit, França. 2023. Comèdia dramàtica. 100 min.

uAnys 20. A la ciutat costanera de Littlehamp­ton, la pietosa Edith Swan i altres habitants de la localitat comencen a rebre cartes indiscrete­s. Mooby Arenas, Mooby Balmes (VOSE). Perfect Days > De Wim Wenders. Amb Koji Yakusho i Tokio Emoto. 7 Anys. Japó, Alemanya. 2023. Drama. 124 min.

uHirayama sembla totalment satisfet amb la seva senzilla vida de netejador de vàters a Tòquio. Gaudeix de la passió per la música i els llibres. Verdi (VOSE).

●S

Sala de profesores > De Ilker Çatak. Amb Leonie Benesch i Eva Löbau. 7 Anys. Alemanya. 2023. Drama. 96 min.

uUna idealista professora de matemàtiqu­es i esports comença el seu primer treball en una escola de secundària. Quan es produeixen una sèrie de robatoris a l’escola i se sospita d’un dels alumnes, decideix arribar al fons de l’assumpte pel seu compte. Cinema Maldà (VOSE), Cinemes Texas (VOSC).

Siempre nos quedará mañana > De Paola Cortellesi. Amb Paola Cortellesi i Valerio Mastandrea. 12 Anys. Itàlia. 2023. Comèdia dramàtica. 118 min.

uItàlia, anys 40. És primavera i tota la família està esvalotada per l’imminent compromís de la benvolguda filla gran, Marcella. Cinemes Girona (VOSE), Mooby Aribau, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi (VOSE).

●T

Tarot > De Spenser Cohen i Anna Halberg. Amb Avantika Vandanapu i Adain Bradley. 16 Anys. Estats Units. 2024. Terror. 92 min.

uUn grup d’amics infringeix de manera imprudent la regla sagrada de la lectura de les cartes del Tarot. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Glòries, Yelmo Westfield La Maquinista.

The Palace > De Roman Polanski. Amb Oliver Masucci i Fanny Ardant. 12 Anys. Itàlia, Suïssa, Polònia, França. 2023. Comèdia dramàtica. 100 min.

uL’Hotel Palace és un extraordin­ari castell dissenyat a principis del segle XX. Es troba en una vall nevada de Suïssa. Cinema Maldà (VOSE).

●U

Una mujer italiana (Cabrini) > De Alejandro Monteverde. Amb Cristiana Dell’Anna i John Lithgow. 12 Anys. Estats Units. 2024. Drama. 145 min.

uFrancesca Cabrini és una immigrant italiana que arriba a la ciutat de Nova York el 1889 on troba malalties, crim i nens empobrits. Mooby Gran Sarrià, Verdi Park (VOSE).

Un sol radiant > De Mònica Cambra Domínguez i Ariadna Fortuny Cardona. Amb Laia Artigas i Núria Prims. 12 Anys. Espanya. 2023. Drama. 79 min.

uMila, una nena d’onze anys, i la seva família afronten els darrers dies de vida abans de la fi del món. Cinemes Girona (CAT), SOM Multiespai.

●V

Víctima imperfecta > De Delphine Girard. Amb Selma Alaoui i Veerle Baetens. 12 Anys. Bèlgica, França, Canadà. 2023. Drama. 108 min. uLa festa es complica: Dary agredeix Aly. Quan Aly truca la policia, és Anna qui respon i aconseguei­x evitar que l’agressió vagi a més. Mooby Gran Sarrià (VOSE).

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain