El Periódico - Català

Cartellera | Novetats

-

●A

Ama Gloria > De Marie Amachoukel­iBarsacq. Amb Louise Mauroy-Panzani i Ilça Moreno Zego. 7 Anys. França. 2023. Drama. 84 min.

uCléo té tot just sis anys i estima profundame­nt Gloria, la seva mainadera que l’ha criada des que va néixer. Però Glòria ha de tornar a Cap Verd. Cinema Maldà (VOSE).

Amigos imaginario­s > De John Krasinski. Amb Ryan Reynolds i John Krasinski. Apta. Estats Units. 2024. Comèdia dramàtica. 104 min.

uUna nena descobreix que pot veure els amics imaginaris de totes les persones. Amb aquest superpoder a les mans, s’embarca en una aventura màgica. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Glòries, Yelmo Westfield La Maquinista (Cast. i VOSE).

Aquellos maravillos­os días > De Hanna Ladoul i Marco La Via. Amb Catherine Deneuve i Andrea Riseboroug­h. Apta. Bèlgica, França. 2024. Comèdia dramàtica. 93 min.

uCharlie, una jove estudiant, torna a la granja familiar, a Virgínia, per tenir cura de la seva mare malalta, la Laura. Cinema Maldà (VOSE), Mooby Gran Sarrià.

●C

Caída libre > De Laura Jou. Amb Belén Rueda i Ilay Kurelovic. 12 Anys. Espanya. 2023. Drama. 90 min.

uMarisol és una dona que frega els 60. És una icònica entrenador­a de gimnàstica rítmica d’elit, la millor. És metòdica, controlado­ra, dominant. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Aribau, Mooby Balmes, Mooby Bosque, Mooby Glòries, Mooby Gran Sarrià, Renoir Floridabla­nca, Verdi, Yelmo Westfield La Maquinista.

Calladita > De Miguel Faus. Amb Paula Grimaldo i Ariadna Gil. 16 Anys. Espanya. 2023. Drama. 93 min.

uAna, acabada de arribar de Colòmbia, és empleada domèstica en una luxosa mansió on estiueja una adinerada família de marxants d’art. SOM Multiespai, Mooby Balmes, Renoir Floridabla­nca, Verdi.

Civil War > De Alex Garland. Amb Kirsten Dunst i Wagner Moura. 18 Anys. Estats Units, Regne Unit. 2024. Acció. 109 min.

uEn un futur proper en què Amèrica està sumida en una guerra civil cruenta, un equip de periodiste­s i fotògrafs de guerra emprèn un viatge trepidant. Mooby Arenas, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Glòries (VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi Park (VOSE).

●D

Disco, Ibiza, Locomía > De Kike Maíllo. Amb Jaime Lorente i Alberto Ammann. 16 Anys. Espanya, Mèxic. 2023. Comèdia musical. 104 min.

uEspanya, a mitjans dels anys 80. Un grup d’amics, capitaneja­ts per Xavi Font, acaba d’arribar a Eivissa perseguint el somni de dedicar-se a la moda. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Aribau, Mooby Bosque, Mooby Glòries, Verdi Park, Yelmo Westfield La Maquinista.

Dragonkeep­er: Guardiana de dragones > De Salvador Simó i Jianping Li. Apta. Espanya, Xina. 2024. Animació. 99 min.

uTemps foscos a l’antic imperi xinès. Els dragons, en altre temps amics i savis aliats dels homes, porten anys perseguits i engabiats. Yelmo Westfield La Maquinista.

Dune: Parte dos > De Denis Villeneuve. Amb Timothée Chalamet i Zendaya . 12 Anys. Estats Units, Canadà. 2024. Ciència ficció. 166 min.

Tota la cartellera de cinema a cartelera.elperiódic­o.com

Amigos imaginario­s. De John Krasinski. Amb Ryan Reynolds. ★★★

Caída libre. De Laura Jou. Amb Belén Rueda. ★★ Calladita. De Miguel Faus. Amb Paula Grimaldo. ★★★

Disco,Ibiza,Locomía. De Kike Maíllo. Amb Jaime Lorente. ★★★

La caja de cristal. D’Asli Özge. Amb Luise Heyer. ★★

Lo que sucede después. De Meg Ryan. Amb Meg Ryan. ★★

Los buenos profesores. De Thomas Lilti. Amb Vincent Lacoste. ★★★

3 días máximo. De Tarek Boudali. Amb Tarek Boudali. ★★

Un sol radiant. De Mònica Cambra Domínguez i Ariadna Fortuny Cardona. Amb Laia Artigas. ★★★

Víctima imperfecta. De Delphine Girard. Amb Selma Alaoui. ★★★ uPaul Atreides s’uneix a Chani i als Fremen en un camí de venjança contra els conspirado­rs que van destruir la seva família. Mooby Arenas (VOSE), Mooby Balmes (VOSE), Phenomena (VOSE).

El chico y la garza > De Hayao Miyazaki. Apta. Japó. 2023. Animació. 124 min. uTokio, a prop del final de la Segona Guerra Mundial al Pacífic. Mahito, un nen de 11 anys, perd la seva mare en un incendi. Cinema Maldà (VOSE).

El especialis­ta > De David Leitch. Amb Ryan Gosling i Emily Blunt. 12 Anys. Estats Units. 2023. Acció. 126 min.

uColt Seavers, un doble d’acció marcat per mil batalles es veu obligat a deixar la feina durant un any per centrar-se en la salut física i mental. Diagonal Mar, Mooby Arenas, Mooby Aribau (VOSE), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Glòries (Cast. i VOSE), Verdi Park (VOSE), Yelmo Westfield La Maquinista.

El mal no existe > De Ryûsuke Hamaguchi. Amb Hitoshi Omika i Ryô Nishikawa. 12 Anys. Japó. 2023. Drama. 106 min.

uTakumi i la seva filla, Hana, viuen en un poble proper a Tòquio. La seva vida es veu afectada quan descobreix­en que allà es construirà un càmping. Mooby Balmes (VOSE), Mooby Gran Sarrià, Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi (VOSE).

El reino del planeta de los simios > De Wes Ball. Amb Owen Teague i Freya Allan. 12 Anys. Estats Units. 2024. Aventura. 145 min.

uDiverses generacion­s després del regnat de Cèsar, els simis són l’espècie dominant que viu en harmonia i els humans han quedat apartats. Cinemes Texas (CAT), Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas (Cast.,CAT i VOSE), Mooby Aribau (Cast. i VOSE), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque (Cast. i VOSE), Mooby Glòries (Cast. i VOSE), Mooby Gran Sarrià (VOSE), Verdi (VOSE), Yelmo Westfield La Maquinista (Cast. i VOSE).

La casa > De Álex Montoya. Amb David Verdaguer i Luis Callejo. 7 Anys. Espanya. 2024. Drama. 81 min. uDesprés de la mort del seu pare, tres germans es reuneixen a la casa en la qual van passar els estius de la seva infància. Mooby Aribau, Mooby Bosque, Mooby Gran Sarrià, Renoir Floridabla­nca, Verdi Park.

La quimera > De Alice Rohrwacher. Amb Josh O’Connor i Carol Duarte. 7 Anys. Itàlia, França, Suïssa. 2023. Drama. 130 min. uPer a una banda de lladres de tombes i jaciments arqueològi­cs, la Quimera és somiar deixar de treballar i fer-se rics sense esforç. Mooby Balmes (VOSE), Zumzeig Cinema (VOSE).

Lo que sucede después > De Meg Ryan. Amb Meg Ryan i David Duchovny. Apta. Estats Units. 2023. Comèdia romàntica. 105 min. uEls antics amants, Willa i Bill, es retroben en un aeroport per primer cop des que es van separar dècades abans. Diagonal, SOM Multiespai, Mooby Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Verdi (VOSE).

Los buenos profesores > De Thomas Lilti. Amb Vincent Lacoste i François Cluzet. 7 Anys. França. 2023. Comèdia dramàtica. 101 min. uComença un nou curs escolar. Benjamin és un estudiant de doctorat sense beca, així que accepta una feina com a professor en un institut de París. Cinemes Girona (VOSE), SOM Multiespai, Mooby Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE).

Los niños de Winton > De James Hawes. Amb Anthony Hopkins i Romola Garai. 7 Anys. Regne Unit. 2023. Drama històric. 110 min. uUn jove corredor de borsa britànic, Nicholas Winton, va ajudar a rescatar centenars de nens dels nazis en vigílies de la Segona Guerra Mundial. Mooby Arenas, Mooby Balmes (VOSE).

●M

Mamífera > De Liliana Torres. Amb Maria Rodríguez Soto i Enric Auquer. 7 Anys. Espanya. 2024. Drama romàntic. 93 min. uLola gaudeix d’una vida feliç amb la seva parella, Bruno, fins que un embaràs inesperat revolucion­a els seus plans. Mooby Bosque.

Maria Montessori > De Léa Todorov. Amb Jasmine Trinca i Leïla Bekhti. 7 Anys. França, Itàlia. 2023. Biopic. 99 min. uParís, any 1900. Lili d’Alency és una popular cortesana que amaga un secret. La seva filla Tina va néixer amb una discapacit­at i la manté confinada. Mooby Gran Sarrià, Verdi Park (VOSE).

Mars Express > De Jérémie Périn. Apta. França. 2023. Animació. 85 min. uAline Ruby és una tossuda detectiu privada. El seu company Carlos Rivera fa cinc anys que és mort, però s’ha reencarnat al cos d’un robot. Cinemes Girona (VOSE).

Menudas piezas > De Nacho G. Velilla. Amb Alexandra Jiménez i Rocío Velayos. 12 Anys. Espanya. 2023. Comèdia. 98 min. uCandela va cometre l’error de pensar que l’ascensor social només funciona en una direcció, la de pujada. I ara perd la feina en un col·legi d’elit. Mooby Arenas, Mooby Glòries, Yelmo Westfield La Maquinista.

Nina > De Andrea Jaurrieta. Amb Patricia López Arnaiz i Darío Grandinett­i. 16 Anys. Espanya. 2023. Thriller. 105 min. uLa Nina decideix tornar al poble costaner on va créixer, amb una escopeta a la bossa i un objectiu: venjar-se de Pedro, un famós escriptor. Renoir Floridabla­nca.

●

Pequeñas cartas indiscreta­s > De Tom Sharrock. Amb Jessie Buckley i Olivia Colman. 16 Anys. Regne Unit, França. 2023. Comèdia dramàtica. 100 min. uAnys 20. A la ciutat costanera de Littlehamp­ton, la pietosa Edith Swan i altres habitants de la localitat comencen a rebre cartes indiscrete­s. Mooby Arenas, Mooby Balmes (VOSE).

Perfect Days > De Wim Wenders. Amb Koji Yakusho i Tokio Emoto. 7 Anys. Japó, Alemanya. 2023. Drama. 124 min. uHirayama sembla totalment satisfet amb la seva senzilla vida de netejador de vàters a Tòquio. Gaudeix de la passió per la música i els llibres. Verdi (VOSE).

¿Qué fue de Baby Jane? > De Robert Aldrich. Amb Bette Davis i Joan Crawford. 16 Anys. Estats Units. 1962. Drama. 134 min. uLes germanes Jane i Blanche Hudson van ser estrelles infantils de Hollywood, però les seves carreres van seguir trajectòri­es molt diferents. Phenomena (VOSE).

Rivales > De Luca Guadagnino. Amb Zendaya i Mike Faist. 12 Anys. Estats Units. 2023. Drama romàntic. 131 min. uTashi Duncan és una antiga prodigi del tennis convertida en entrenador­a i una força de la natura que mai no demana disculpes. Diagonal, Diagonal Mar, Mooby Arenas (Cast. i VOSE), Mooby Aribau (VOSE), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque (VOSE), Mooby Glòries (VOSE), Phenomena (VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi Park (VOSE).

●S

Sangre en los labios > De Rose Glass. Amb Kristen Stewart i Katy O’Brian. 18 Anys. Regne Unit, Estats Units. 2024. Thriller. 104 min. uLou, la directora solitària d’un gimnàs, s’enamora perdudamen­t de Jackie, una ambiciosa fisicocult­urista que es dirigeix a Las Vegas. Zumzeig Cinema (VOSE).

Secretos de un escándalo > De Todd Haynes. Amb Natalie Portman i Julianne Moore. 16 Anys. Estats Units. 2023. Drama. 117 min. uVint anys després de la notícia del seu romanç, Gracie Atherton-Yu, i el seu marit Joe cedeixen a les pressions per fer una pel·lícula. Cinema Maldà (VOSE).

Segundo premio > De Isaki Lacuesta i Pol Rodríguez. Amb Daniel Ibáñez i Cristalino . 16 Anys. Espanya, França. 2024. Drama. 111 min. uGranada, finals dels 90. En plena efervescèn­cia artística i cultural, un grup de música indie viu el seu moment més delicat: la baixista trenca amb la banda buscant el seu lloc fora de la música i el guitarrist­a està immers en una perillosa espiral d’autodestru­cció. Mentrestan­t, el cantant s’enfronta a un complicat procés d’escriptura i enregistra­ment del tercer disc. Ningú no sap que aquest disc canviarà per sempre l’escena musical de tot el país. Aquesta (no) és una pel·lícula sobre los Planetas. Mooby Bosque.

Siempre nos quedará mañana > De Paola Cortellesi. Amb Paola Cortellesi i Valerio Mastandrea. 12 Anys. Itàlia. 2023. Comèdia dramàtica. 118 min. uItàlia, anys 40. És primavera i tota la família està esvalotada per l’imminent compromís de la benvolguda filla gran, Marcella. Mooby Aribau, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi (VOSE).

●T

Tarot > De Spenser Cohen i Anna Halberg. Amb Avantika Vandanapu i Adain Bradley. 16 Anys. Estats Units. 2024. Terror. 92 min. u Un grup d’amics infringeix de manera imprudent la regla sagrada de la lectura de les cartes del Tarot. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Glòries, Yelmo Westfield La Maquinista.

●U

Una mujer italiana (Cabrini) > De Alejandro Monteverde. Amb Cristiana Dell’Anna i John Lithgow. 12 Anys. Estats Units. 2024. Drama. 145 min. uFrancesca Cabrini és una immigrant italiana que arriba a la ciutat de Nova York el 1889 on troba malalties, crim i nens empobrits. Mooby Gran Sarrià, Verdi Park (VOSE).

Un sol radiant > De Mònica Cambra Domínguez i Ariadna Fortuny Cardona. Amb Laia Artigas i Núria Prims. 12 Anys. Espanya. 2023. Drama. 79 min. uMila, una nena d’onze anys, i la seva família afronten els darrers dies de vida abans de la fi del món. Cinemes Girona (CAT), SOM Multiespai.

●V

Víctima imperfecta > De Delphine Girard. Amb Selma Alaoui i Veerle Baetens. 12 Anys. Bèlgica, França, Canadà. 2023. Drama. 108 min. uLa festa es complica: Dary agredeix Aly. Quan Aly truca la policia, és Anna qui respon i aconseguei­x evitar que l’agressió vagi a més. Mooby Gran Sarrià (VOSE).

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain