El Periódico - Català

Cartellera | Novetats

-

●A

Amigos imaginario­s > De John Krasinski. Amb Ryan Reynolds i John Krasinski. Apta. Estats Units. 2024. Comèdia dramàtica. 104 min. uUna nena descobreix que pot veure els amics imaginaris de totes les persones. Amb aquest superpoder a les mans, s’embarca en una aventura màgica. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Glòries, Yelmo Westfield La Maquinista (Cast. i VOSE).

●C

Caída libre > De Laura Jou. Amb Belén Rueda i Ilay Kurelovic. 12 Anys. Espanya. 2023. Drama. 90 min. uMarisol és una dona que frega els 60. És una icònica entrenador­a de gimnàstica rítmica d’elit, la millor. És metòdica, controlado­ra, dominant. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Aribau, Mooby Balmes, Mooby Bosque, Mooby Glòries, Mooby Gran Sarrià, Renoir Floridabla­nca, Verdi, Verdi Park.

Calladita > De Miguel Faus. Amb Paula Grimaldo i Ariadna Gil. 16 Anys. Espanya. 2023. Drama. 93 min. uAna, acabada de arribar de Colòmbia, és empleada domèstica en una luxosa mansió on estiueja una adinerada família de marxants d’art. Mooby Balmes, Mooby Gran Sarrià, Renoir Floridabla­nca, Verdi Park.

Civil War > De Alex Garland. Amb Kirsten Dunst i Wagner Moura. 18 Anys. Estats Units, Regne Unit. 2024. Acció. 109 min. uEn un futur proper en què Amèrica està sumida en una guerra civil cruenta, un equip de periodiste­s i fotògrafs de guerra emprèn un viatge trepidant. Cinemes Texas (VOSC), Mooby Arenas, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Glòries (VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi (VOSE).

●D

Disco, Ibiza, Locomía > De Kike Maíllo. Amb Jaime Lorente i Alberto Ammann. 16 Anys. Espanya, Mèxic. 2023. Comèdia musical. 104 min. uEspanya, a mitjans dels anys 80. Un grup d’amics, capitaneja­ts per Xavi Font, acaba d’arribar a Eivissa perseguint el somni de dedicar-se a la moda. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Aribau, Mooby Bosque, Mooby Glòries, Verdi Park, Yelmo Westfield La Maquinista.

Dune: Parte dos > De Denis Villeneuve. Amb Timothée Chalamet i Zendaya . 12 Anys. Estats Units, Canadà. 2024. Ciència ficció. 166 min. uPaul Atreides s’uneix a Chani i als Fremen en un camí de venjança contra els conspirado­rs que van destruir la seva família. Mooby Arenas (VOSE), Mooby Balmes (VOSE).

●E

El acorazado Potemkin > De Sergei M. Eisenstein. Amb Alexandre Antonov i Vladimir Grigorievi­tch. Apta. Rússia. 1925. Drama bèl·lic. 72 min. uEl 1905, a Odessa, les condicions infrahuman­es en què viuen els mariners del cuirassat Potemkin provoquen el seu alçament. Phenomena (VOSE).

El chico y la garza > De Hayao Miyazaki. Apta. Japó. 2023. Animació. 124 min. uTokio, a prop del final de la Segona Guerra Mundial al Pacífic. Mahito, un nen de 11 anys, perd la seva mare en un incendi. Phenomena (VOSE).

Tota la cartellera de cinema a cartelera.elperiódic­o.com

El primado de Polonia. De Michal Kondrat. Amb Slawomir Grzymkowsk­i. ★★

El último late night. De Cameron Cairnes i Colin Cairnes. Amb David Dastmalchi­an. ★★★

El último verano. De Catherine Breillat. Amb Léa Drucker. ★★★

Furiosa: De la saga Mad Max. De George Miller. Amb Anya Taylor-Joy. ★★

Historias. De Paco Sepúlveda. Amb Fernando Tejero. ★★

Jugando con fuego. D’Yvan Attal. Amb Yvan Attal. ★★ Red. De Domee Shi. ★★★

Sabor a libertad. D’Oleksandr Berezan. Amb Iryna Kudashova. ★★★★

Se abre la veda. De Frédéric Forestier i Antonin Fourlon. Amb Didier Bourdon. ★★

Segundo premio. D’Isaki Lacuesta i Pol Rodríguez. Amb Daniel Ibáñez. ★★★★

El especialis­ta > De David Leitch. Amb Ryan Gosling i Emily Blunt. 12 Anys. Estats Units. 2023. Acció. 126 min. uColt Seavers, un doble d’acció marcat per mil batalles es veu obligat a deixar la feina durant un any per centrar-se en la salut física i mental. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Glòries, Verdi (VOSE), Yelmo Westfield La Maquinista.

El mal no existe > De Ryûsuke Hamaguchi. Amb Hitoshi Omika i Ryô Nishikawa. 12 Anys. Japó. 2023. Drama. 106 min. uTakumi i la seva filla, Hana, viuen en un poble proper a Tòquio. La seva vida es veu afectada quan descobreix­en que allà es construirà un càmping. Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi (VOSE).

El primado de Polonia > De Michal Kondrat. Amb Slawomir Grzymkowsk­i i Tomasz Sapryk. 16 Anys. Polònia. 2022. Drama històric. 126 min. uDesprés de tres anys d’empresonam­ent, el cardenal Wyszynski, el primat de Polònia, torna a estar al capdavant de l’Església a Polònia. Mooby Gran Sarrià, Verdi (VOSE).

El reino del planeta de los simios > De Wes Ball. Amb Owen Teague i Freya Allan. 12 Anys. Estats Units. 2024. Aventura. 145 min. uDiverses generacion­s després del regnat de Cèsar, els simis són l’espècie dominant que viu en harmonia i els humans han quedat apartats. Cinemes Texas (CAT), Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas (Cast. i VOSE), Mooby Aribau (Cast. i VOSE), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque (Cast. i VOSE), Mooby Glòries (Cast. i VOSE), Verdi (VOSE), Yelmo Westfield La Maquinista (Cast. i VOSE).

El sueño de la sultana > De Isabel Herguera. 7 Anys. Espanya, Alemanya. 2023. Animació. 86 min. uInés és una jove donostiarr­a incapaç de somiar i una mica perduda que descobreix accidental­ment el llibre El somni de la sultana. Filmoteca de Catalunya (VOSE).

El último late night > De Cameron Cairnes i Colin Cairnes. Amb David Dastmalchi­an i Laura Gordon. Apta. Austràlia, Emirats Àrabs Units, Estats Units. 2023. Terror. 93 min. uNight Owls és un programa nocturn de televisió d’entreviste­s que presenta el popular Jack Delroy. Però les audiències del programa han baixat. Cinema Maldà (VOSE), Phenomena (VOSE).

El último verano > De Catherine Breillat. Amb Léa Drucker i Samuel Kircher. Apta. França. 2023. Drama. 104 min. uAnne, una advocada brillant que viu amb el seu marit Pierre i les seves filles, entaula gradualmen­t una relació apassionad­a amb Theo, el fill de Pierre. Cinema Maldà (VOSC i VOSE), Mooby Gran Sarrià. Érase una vez en... Hollywood > De Quentin Tarantino. Amb Leonardo DiCaprio i Brad Pitt. 16 Anys. Estats Units. 2019. Comèdia dramàtica. 161 min. uL’estrella de la televisió Rick Dalton i Cliff Booth, el seu doble des de fa molts anys, s’obren camí en una indústria que ja pràcticame­nt no reconeixen. Phenomena (VOSE).

●F

Fallen Leaves > De Aki Kaurismäki. Amb Alma Pöysti i Alina Tomnikov. 12 Anys. Finlàndia. 2023. Comèdia romàntica. 81 min. uHistòria de dues persones solitàries que es troben per casualitat a la nit de Hèlsinki i intenten trobar el primer, únic i últim amor de les seves vides. Cinemes Texas (VOSC).

Furiosa: De la saga Mad Max > De George Miller. Amb Anya Taylor-Joy i Chris Hemsworth. Apta. Austràlia. 2024. Ciència ficció. 148 min. uEn caure el món, la jove Furiosa és arrabassad­a de l’Indret Verd de Moltes Mares i cau en mans d’una gran horda de motoristes. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas (Cast. i VOSE), Mooby Aribau (Cast. i VOSE), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque (Cast. i VOSE), Mooby Glòries (Cast. i VOSE), Mooby Gran Sarrià (VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi (VOSE), Yelmo Westfield La Maquinista (Cast. i VOSE).

Garfield: La película > De Mark Dindal. Apta. Estats Units, Regne Unit, Hong Kong. 2024. Animació. 101 min. uEn Garfield, un gat casolà mandrós i sarcàstic que odia els dilluns i adora la lasanya, es retroba inesperada­ment amb el seu pare. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Glòries, Yelmo Westfield La Maquinista.

Hasta el fin del mundo > De Viggo Mortensen. Amb Viggo Mortensen i Vicky Krieps. 12 Anys. Mèxic, Canadà, Dinamarca. 2023. Drama. 129 min. uEstats Units, 1860. Vivienne Le Coudy és una dona feroçment independen­t que s’embarca en una relació amb l’immigrant danès Holger Olsen. Mooby Arenas, Mooby Aribau, Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi Park (VOSE).

Hispanoamé­rica, canto de vida y esperanza > De José Luis López-Linares. Apta. Espanya. 2023. Documental. 115 min. uProjecte que ofereix una visió renovada, veraç i visualment poderosa de com va néixer i desenvolup­ar l’Amèrica espanyola. Mooby Gran Sarrià.

Historias > De Paco Sepúlveda. Amb Fernando Tejero i Maggie Civantos. 7 Anys. Espanya. 2024. Drama. 90 min. uA través d’11 històries, aquesta pel·lícula reflecteix que tots els éssers humans són més semblants entre si del que es pensa. SOM Multiespai.

Immaculate > De Michael Mohan. Amb Sydney Sweeney i Álvaro Morte. 18 Anys. Estats Units, Itàlia. 2024. Terror. 89 min. uCecilia, nouvinguda dels Estats Units, ingressa com a novícia en un convent d’un allunyat camp italià. Allí és rebuda pel Pare Tedeschi. Diagonal Mar.

Joan Baez: I Am a Noise > De Miri Navasky, Maeve O’Boyle i Karen O’Connor. 12 Anys. Estats Units. 2023. Documental. 113 min. uRecorregu­t de la seva vida de Joan Baez seguint la seva gira de 2018/2019, Amb 20 anys Joan Baez va ser la reina indiscutib­le de la música folk. Verdi (VOSE).

Jugando con fuego > De Yvan Attal. Amb Yvan Attal i Maïwenn . Apta. França, Bèlgica. 2023. Thriller. 85 min. uMathieu li deu tot al seu amic Vincent: casa seva, la seva feina, i fins haver-li salvat la vida fa deu anys. Amb les seves parelles, formen una pinya. SOM Multiespai, Mooby Gran Sarrià (Cast. i VOSE).

●R

Red > De Domee Shi. Apta. Estats Units, Canadà. 2021. Animació. 100 min. uMei Lee és una noia de 13 anys una mica estranya que no sap decidir-se si ser ser una filla obedient o una adolescent caòtica.. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai.

Rivales > De Luca Guadagnino. Amb Zendaya i Mike Faist. 12 Anys. Estats Units. 2023. Drama romàntic. 131 min. uTashi Duncan és una antiga prodigi del tennis convertida en entrenador­a i una força de la natura que mai no demana disculpes. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas (Cast. i VOSE), Mooby Aribau (VOSE), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque (VOSE), Mooby Glòries (VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi Park (VOSE).

●S

Sala de profesores > De Ilker Çatak. Amb Leonie Benesch i Eva Löbau. 7 Anys. Alemanya. 2023. Drama. 96 min. uUna idealista professora de matemàtiqu­es i esports comença el seu primer treball en una escola de secundària. Quan es produeixen una sèrie de robatoris a l’escola i se sospita d’un dels alumnes, decideix arribar al fons de l’assumpte pel seu compte. Cinemes Texas (VOSC).

Se abre la veda > De Frédéric Forestier i Antonin Fourlon. Amb Didier Bourdon i Hakim Jemili. 7 Anys. França, Bèlgica. 2023. Comèdia. 101 min. uEn un poble corrent, es ven una casa meravellos­a, situada en plena natura. Per a Simón i Adelaida, que amb prou feines caben al seu pis parisenc. Diagonal, SOM Multiespai, Mooby Gran Sarrià.

Segundo premio > De Isaki Lacuesta i Pol Rodríguez. Amb Daniel Ibáñez i Cristalino . 16 Anys. Espanya, França. 2024. Drama. 111 min. uGranada, finals dels 90. En plena efervescèn­cia artística i cultural, un grup de música indie viu el seu moment més delicat. SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Aribau, Mooby Balmes, Mooby Bosque, Renoir Floridabla­nca, Verdi, Zumzeig Cinema.

Siempre nos quedará mañana > De Paola Cortellesi. Amb Paola Cortellesi i Valerio Mastandrea. 12 Anys. Itàlia. 2023. Comèdia dramàtica. 118 min. uItàlia, anys 40. És primavera i tota la família està esvalotada per l’imminent compromís de la benvolguda filla gran, Marcella. Cinema Maldà (VOSE), Mooby Balmes (VOSE), Mooby Bosque, Mooby Gran Sarrià (Cast. i VOSE), Renoir Floridabla­nca (VOSE), Verdi Park (VOSE).

●T

Tarot > De Spenser Cohen i Anna Halberg. Amb Avantika Vandanapu i Adain Bradley. 16 Anys. Estats Units. 2024. Terror. 92 min. uUn grup d’amics infringeix de manera imprudent la regla sagrada de la lectura de les cartes del Tarot. Diagonal, Diagonal Mar, SOM Multiespai, Mooby Arenas, Mooby Glòries, Yelmo Westfield La Maquinista.

●U

Una mujer italiana (Cabrini) > De Alejandro Monteverde. Amb Cristiana Dell’Anna i John Lithgow. 12 Anys. Estats Units. 2024. Drama. 145 min. uFrancesca Cabrini és una immigrant italiana que arriba a la ciutat de Nova York el 1889 on troba malalties, crim i nens empobrits. Mooby Gran Sarrià, Verdi Park (VOSE).

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain