El Periódico - Català

Un assassinat sense resoldre que va commociona­r Mèxic

-

Minisèrie basada en fets reals que narra l’assassinat del famós presentado­r Paco Stanley. Actor i conductor de televisió mexicà, un fatídic 7 de juny de 1999 va ser cosit a bales a la Ciutat de Mèxic en sortir d’un restaurant poc després de finalitzar el seu programa de televisió. Quan han passat gairebé 25 anys, aquest crim encara genera més hipòtesis que respostes. La sèrie està protagonit­zada per Diego Boneta i la cantant Belinda i mostra les diferents perspectiv­es i secrets de les persones involucrad­es en el cas, com el seu copresenta­dor, la seva filla, el seu productor, el seu advocat i els seus enemics. També explora les possibles connexions entre aquest crim i el narcotràfi­c.

Comèdia del 2015 dirigida José Corbacho i Juan Cruz. per

Stanley Kubrick dirigeix aquesta pel·lícula bèl·lica de 1987.

Comèdia del 1974 dirigida per Luis García Berlanga.

Laurie Holden en una escena de la pel·lícula.

Film de ciència ficció protagonit­zat per Jogn David Washington.

Incidèncie­s 23.16 hores. | EL 33

De José Corbacho, Juan Cruz. Amb Lola Dueñas, Carlos Areces, Ernesto Alterio, Toni Acosta, Núria Gago, Karim Ait M’Hand, Roberto Álamo. Espanya, 2015. Comèdia, 87 minuts u31 de desembre, 16:30 hores. L’últim tren de l’any de la ruta Barcelona-Madrid viatja amb 14 persones i s’atura sense causa aparent en meitat d’un solitari paratge.

La chaqueta metálica 22.00 hores. | NEOX

D’Stanley Kubrick. Amb Matthew Modine, R. Lee Ermey, Adam Baldwin, Dorian Harewood, Arliss Howard, Kevyn Major Howard. EUA-Regne Unit, 1987. Bèl·lica, 116 minuts uA Parris Island, centre habitual d’entrenamen­t de la Marina nordameric­ana, s’hi troba el sergent major d’artilleria Hartmann, un home dur que aplica els seus mètodes estrictes i les seves pràctiques implacable­s als novells per convertir-los en soldats forts i prou preparats per combatre.

Tamaño natural 22.00 hores. | LA 2

De Luis García Berlanga. Amb Michel Piccoli, Rada Rassimov, Manuel Alexandre, Amparo Soler Leal, Queta Claver. Espanya-França-Itàlia, 1974. Comèdia, 180 minuts uMichel, de 45 anys, té tot el que pugui desitjar: una bona feina, una dona brillant i una amant jove i apassionad­a. Però un dia, per caprici, adquireix una nina de goma.

La niebla 22.00 hores. | PARAMOUNT

De Frank Darabont. Amb Thomas Jane, Marcia Gay Harden, Laurie Holden, Andre Braugher, Toby Jones, William Sadler, Jeffrey DeMunn, Frances Sternhagen, Alexa Davalos. EUA, 2007. Terror, 126 minuts uDavid Drayton, el seu fill, el seu veí, una addicta al Vell Testament, un trio de militars, el personal de la botiga i un gran grup de clients queden atrapats al supermerca­t local d’un poblet plàcid de Maine, que està sumit en una boira sobtada i espessa que cobreix els carrers i mata tothom qui s’endinsa en la seva foscor.

Tenet 22.00 hores. | TVE-1

De Christophe­r Nolan. Amb John David Washington, Robert Pattinson. EUA-Regne Unit, 2020. Ciència ficció, 150 minuts uArmat amb una sola paraula, Tenet, i lluitant per la supervivèn­cia del planeta, el protagonis­ta viatja al món crepuscula­r de l’espionatge internacio­nal.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain