El Periódico - Català

Defensant la llei en terres desèrtique­s

-

Clàssic western dels anys seixanta que narra les aventures del sheriff Jim Crown (Stuart Whitman), que imposa la llei a Cimarrón Strip, una regió desèrtica entre Kansas i Oklahoma habitada per pagesos i que limita amb territori indi. Esperaven que les autoritats de Washington els concedissi­n drets sobre la terra, però el malestar és creixent quan això no succeeix. Sempre al seu costat, disposats a ajudar a Crown, hi són Mac Gregor, el seu ajudant, i Francis Wilde, un jove fotògraf. La sèrie és un retrat de la vida a la frontera, mostrant la lluita constant per mantenir la llei i l’ordre. Maurice Jarre va compondre la icònica melodia d’obertura.

Film del 2009 basat en el popular videojoc.

Pel·lícula de 1981 protagonit­zada per Mel Gibson.

Isaki Lacuesta dirigeix pel·lícula de 2022. aquesta

Daniel Craig dona vida a James Bond, l’agent 007.

Antonio Banderas en una escena de la pel·lícula.

Street Fighter: La leyenda 22.00 hores. | PARAMOUNT

DA’ ndrzej Bartkowiak. Amb Kristin Kreuk, Chris Klein, Neal McDonough, Robin Shou, Moon Bloodgood, Josie Ho, Taboo, Michael Clarke Duncan. EUA, 2009. Acció, 97 minuts uQuan era una nena, la Chun-Li va presenciar com segrestave­n el seu pare. Al cap de 10 anys, rep la visita del Gen, un antic delinqüent reconverti­t en defensor dels més febles.

Mad Max II: El guerrero de la carretera 22.00 hores. | NEOX

De George Miller. Amb Mel Gibson, Bruce Spence, Michael Preston, Max Phipps, Vernon Wells, Kjell Nilsson, Emil Minty, Virginia Hey, William Zappa, Arkie Whiteley. Austràlia, 1981. Ciència ficció, 95 minuts uDesprés de l’holocaust nuclear, la gasolina esdevé un bé escàs i molt cobejat. Mad Max, heroi solitari, inicia una lluita per ajudar una colònia de superviven­ts constantme­nt atacada per un grup de violents guerrers.

Un año, una noche 22.30 hores. | LA 2

De Isaki Lacuesta. Amb Nahuel Pérez Biscayart, Noémie Merlant, Quim Gutiérrez, Alba Guilera. Espanya-França, 2022. Drama, 130 minuts uRamon i Céline assisteixe­n al concert a la sala Bataclan la nit del 13 de novembre de 2015. Durant l’assalt terrorista, arriben per separat al camerino dels músics i es refugien allà durant hores fins al seu alliberame­nt.

Sin tiempo para morir 22.05 hores. | TVE-1

De Cary Joji Fukunaga. Amb Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Ana de Armas, Ralph Fiennes, Ben Whishaw. Regne Unit-EUA, 2021. Acció, 163 minuts uL’agent Bond ha abandonat el servei i gaudeix d’una plàcida vida a Jamaica. Però la seva pau es veu interrompu­da per la visita del seu amic de la CIA Felix Leiter, qui li demana ajuda. La missió consisteix a rescatar un científic segrestat; tanmateix les coses resulten ser molt més complexes del que s’esperava. Un misteriós brivall s’ha fet amb un armament tecnològic­ament punter que li fa gairebé invencible.

Desperado 22.14 hores. | BE MAD

De Robert Rodríguez. Amb Antonio Banderas, Salma Hayek, Joaquim de Almeida, Cheech Marin, Steve Buscemi. EUA, 1995. Acció, 104 minuts uEl Mariachi, un guitarrist­a misteriós, torna per venjar la mort de la seva amant i la mutilació de la seva mà. No obstant això, comet un nou error.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain