El Periódico Mediterráneo

Seguim endavant

El turno

- MARÍA Fajardo*

Sovint haureu sentit que «en dimarts, ni embarcats ni casats». Tanmateix, aquest dia de la setmana em resulta especial des de fa temps. La meua família no és superstici­osa. De fet, el 13 és la xifra favorita de la meua iaia. A més, justament dimarts 27 d’agost de 2019 vaig encetar l’aventura de representa­r Compromís al nostre Ajuntament. Aquell dia estava acompanyad­a de persones meravellos­es, de les que creuen que la joventut té molt per aportar a la gestió pública. I jo no estava ni estic ací per decebre-les!

Amb coratge he intentat portar la veu de les veïnes que han tingut la voluntat de compartir una inquietud amb mi o els meus companys. Ara, ja ho hem anunciat, i ha estat dimarts, per cert! Amb la marxa del nostre benvolgut Sancho, ha començat una nova etapa amb la incorporac­ió d’una dona valenta, treballado­ra i implicada en la justícia social com és Balma. Amb ella completem un equip de primera del que tindré l’honor de ser la portaveu. Estic segura que treballare­m plegades per una Vila-real més justa, feminista, sostenible, i feliç.

La felicitat és un concepte ampli i difícil d’acotar. Autors ben diversos com Aristòtil, Sant Tomàs o Ortega i Gasset han intentat explicar el seu significat. Fins i tot podríem defensar que aquest concepte té tantes definicion­s com éssers humans. No obstant això, des de la filosofia política, per a mi hi ha una idea indiscutib­le i és que les persones venim al món perseguint la felicitat. Per això, pense que la política ha de disposar les ferramente­s per garantir cobrir les necessitat­s que ens ajuden a aconseguir-la.

Des de Compromís estem disposades per escoltar la veu de tothom qui ho necessite, per aportar el nostre granet d’arena i fer possibles els somriures, els de tothom. I amb el somriure, la revolta! Seguim endavant! *Regidora de Compromís per Vila-real

H

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain