El Periódico Mediterráneo

Els alumnes de l’IES Vilafranca organitzen el programa ‘Natura’

El projecte es realitzarà fins al 23 de juliol amb diferents activitats

- C. O. VILAFRANCA

Els alumnes de primer de l’ESO de l’IES Vilafranca han organitzar el programa Natura. Es tracta d’un projecte que es basa en realitzar una sèrie d’activitats relacionad­es amb la naturalesa, amb una durada fins a mitjan juliol.

La jornada va començar aquest passat dilluns, amb un taller de pedra en sec. Les activitats van continuar durant el dimarts, dia en què es va dur a terme una caminada fins a l’Alberg la Parreta, on es van realitzar diferents jocs.

Avui dimecres tindrà lloc l’activitat Biblionatu­ra, a través de la qual es realitzara­n diferents tallers de reciclatge. Aquest mateix divendres es realitzarà una gimcana fotogràfic­a amb premis per a aquelles i aquells que participen. Finalment, des del dimecres fins al divendres 23 de juliol es faran diverses activitats per a decorar l’escoleta amb diferents motius naturals. La majoria d’activitats està orientada per a una franja d’edat concreta d’alumnes. Tota una oportunita­t per a connectar amb la naturalesa i aprendre sobre ella sense deixar a un costat el factor de la diversió. A més, també es busca unir als més joves amb els veïns.

Per a poder apuntar-se caldrà emplenar un formulari per cada activitat i edat. I per a poder realitzar-ho es té que contactar amb la Mancomunit­at Comarcal Els Ports per mitjà del telèfon 964 44 03 06 o per mitjà del correu xarxajovem­ancelsport­s@gmail.com.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain