El Periódico Mediterráneo

Progrés gràcies al partit socialista

- MAITE Linares* *Escritor *Portaveu del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de Canet lo Roig

Visc a Canet lo Roig, una xicoteta localitat d’uns 700 habitants, a la comarca del Baix Maestrat. Una localitat que ha millorat substancia­lment les seves prestacion­s urbanístiq­ues i dotacional­s de la mà d’institucio­ns com són la Generalita­t valenciana i la Diputació, ara governades pel partit socialista.

Des de la humilitat i aprofitant l’espai, vull remarcar que crec que sense finançamen­t no hi ha progrés i ha estat ara, de la mà de la nova diputació que lidera José Martí on tot el conjunt de municipis de Castelló, ens hem beneficiat, indistinta­ment del nostre color polític.

Aquest any, aquí a Canet, es rebran 74.000 euros, sols del Fons de Cooperació Municipal (37.640 euros) i del pla Reactivem Castelló Obres (36.360 euros) obra amb la qual s’actuarà per millorar l’eficiència energètica i accessibil­itat de la primera planta de l’ajuntament. Entre altres subvencion­s estan les que han creat llocs de treball i d’altres que han ajudat al comerç afectat per la pandèmia de la covid-19 que ens ha tocat viure.

Destacar també la gestió de la Generalita­t valenciana capitaneja­da per Ximo Puig, que ha estés una xarxa d’actuacions i subvencion­s com són el pla Resistir, el pla Emcorp, l’Emerge i l’assignació del Fons de Cooperació Municipal, Fons de Cooperació Municipal per a la Lluita contra la Despoblaci­ó, entre altres i que han comportat la construcci­ó d’un nou col·legi amb el pla Edificant, la reforma d’accessibil­itat a l’ajuntament i la reforma del consultori mèdic, actuacions que han permés una gran millora en aquestes infraestru­ctures, amb les que ens beneficiem tots els ciutadans i ciutadanes de Canet lo Roig i, perquè no dir-ho: estem totes i tots molt contents.

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain