El Periódico Mediterráneo

Una mirada cap al futur

- JAVIER Ferrer* *Escritor *Alcalde de Traiguera

El 2020, any de la fatídica pandèmia, va suposar un abans i un després a les nostres vides, i no diferent ha segut al nostre poble. Una pandèmia que ens ha pegat fort i que ens ha ensenyat que som més vulnerable­s del que ens pensem, però també més forts del que creiem.

Traiguera no ha segut una excepció, però no per això, el poble s’ha aturat. La responsabi­litat que ens comporta l’estar al capdavant del municipali­sme dels nostres pobles, ens fa estar actius en pro dels nostres conciutada­ns. I així ho hem fet. O almenys, hem intentat fer-ho.

Per què una mirada cap al futur? Per què hi ha motius més que sobrats, per a no tirar la vista enrere i mirar al futur. La vida ens ha donat un toc d’atenció però, hem de continuar i seguir endavant, treballant per fer del nostre poble i la nostra societat un lloc millor. I en això estem.

El Prigó Cobert. Obra més que desitjada des de fa desenes d’anys. De magnífica construcci­ó, al paradís del Reial Santuari de la Font de la Salut, lloc de culte, de visites, de devoció, on tenim l’Oficina de Turisme i el Centre d’Interpreta­ció, on milers de visitants continuara­n gaudint d’aquest meravellós paisatge. Fet està.

Mirem al futur amb la reforma integral del pavelló poliesport­iu, on crearem un nou espai polifuncio­nal necessari per al poble que, amb la construcci­ó de dues pistes de pàdel suposaran la transforma­ció d’una nova zona esportiva al Colomer.

La restauraci­ó de la façana de la Capella de la Font de Sant Vicent i el seu entorn, així com l’adequació de l’Aljub --un altre lloc emblemàtic--, també enriquiran el nostre patrimoni artístic, cultural i rural.

I mirem al futur amb el Centre de Dia que s’instal·larà al nostre poble. Una infraestru­ctura que ens permetrà tenir l’assistènci­a per als nostres majors més a prop nostre, millorant la seua qualitat de vida.

En definitiva, algunes de les obres per a la nostra gent... Per tot això i més, el nostre poble es manté viu, unit i mirant cap a aquest futur amb esperança per fer del nostre poble un millor lloc per a viure i visitar.

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain