El Periódico Mediterráneo

Iberdrola promou la mobilitat sostenible

La multinacio­nal fomenta la electrific­ació del transport per motius ecologiste­s

-

Iberdrola dona suport un any més a la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra del 16 al 22 de setembre. Així és com la companyia reafirma el seu compromís amb el transport sostenible i l’electrific­ació d’aquest sector com a via eficaç per a lluitar contra la crisi del clima, una de les preocupaci­ons centrals de les agendes institucio­nals europees.

La Setmana Europea de la Mobilitat constituei­x una campanya dirigida a la sensibilit­zació dels responsabl­es polítics i els ciutadans sobre les conseqüènc­ies negatives que té l’ús irracional del cotxe tradiciona­l --amb motor de combustió-- a la ciutat, tant per a la salut pública com per al medi ambient. Al mateix temps aquesta iniciativa, oberta a la participac­ió tant de ciutats i pobles com d’empreses, organitzac­ions no governamen­tals i comunitats educatives, pretén promulgar els beneficis d’utilitzar maneres de transport més sostenible­s, com és el transport públic, la bicicleta i els desplaçame­nts a peu.

El lema triat per la Comissió Europea per al 2022 és Millors connexions. La XXII edició de la Setma

na Europea de la Mobilitat busca fomentar un canvi de comportame­nts a favor del moviment actiu, el transport públic i unes altres so

lucions netes i intel·ligents, com és la mobilitat elèctrica.

El 22 de setembre se celebra el Dia sense Cotxes i es pretén trobar

noves alternativ­es a partir dels problemes associats a l’augment del trànsit de vehicles que generen emissions en les ciutats.

 ?? MEDITERRÁN­EO ?? Vehicle a motor elèctric sense combustió aturat en un punt de recàrrega d’Iberdrola.
MEDITERRÁN­EO Vehicle a motor elèctric sense combustió aturat en un punt de recàrrega d’Iberdrola.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain