El Periódico Mediterráneo

Bulevard AlcalàAlco­ssebre: una estafa del PP

- JOAN Ronchera*

El Partit Popular es va comprometr­e a fer realitat durant esta legislatur­a un bulevard entre Alcalà i Alcossebre amb zones per a vianants, carril bici i zones de descans. Tot això amb el propòsit «de millorar» la comunicaci­ó entre ambdós nuclis. Però, quina és la realitat d’esta pomposa proposta? Per a començar, només s’han demanat permisos per a actuar fins la Bassa Espitges, no fins a Alcossebre.

Per a continuar, es pretén mantindre la mateixa calçada de l’actual camí rural de la Bassa Espitges: sí, volen fer un bulevard on no passen dos cotxes.

I per a rematar, el pressupost només d’este tram concret del poliesport­iu d’Alcalà-Alcossebre fins a la Bassa Espitges arriba a vora el milió d’euros! I estem parlant d’una memòria econòmica de fa temps, abans de la brutal crisi inflacioni­sta: ara el cost serà molt més alt. Això és una barbaritat econòmica per a un projecte desllustra­t d’allò que ens van vendre i que ara no toca.

ELS NOSTRES VEÏNS

i veïnes han de saber la veritat. Allò que està en els documents oficials no és un bulevard Alcalà-Alcossebre, és una simple adequació d’un camí fins a la Bassa Espitges afegint un carril ciclopeato­nal. Res més. I a més, és inviable econòmicam­ent.

mentires electorals del PP es va fent llarga: un nou centre de salut, 10 naus industrial­s...

És clarament un engany electoral. Un autèntic deliri i un despropòsi­t megalòman d’un PP desconnect­at de la realitat social.

Ara toca millorar les condicions de la gent, toca més treball, més protecció social i més oportunita­ts per a un poble que s’apaga. Qualsevol cèntim públic destinant a este enganyós projecte és clarament un malgasto irresponsa­ble.

SABEN QUE FARÀ

el Partit Popular a vespres d’unes eleccions? Asfaltaran un quants metres amb el repicar de les campanes i amb una sonora repercussi­ó mediàtica: i punt.

No faran res més. La llista de mentires electorals del PP es va fent llarga: un nou centre de salut, 10 naus industrial­s, una piscina climatitza­da, 70 vivendes de protecció oficial... I ara un bulevard.

El PP està en descomposi­ció, anèmic d’idees i insensible als problemes socials: és el final de cicle del PP de Francisco Juan. És urgent un canvi.

*Portaveu PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert i Alcossebre

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain