El Periódico Mediterráneo

Ja estem en festes!

- ESTÍBALIZ

Per fi, després de dos anys d’espera, ja han començat les festes patronals d’Almenara. Han sigut dos anys que s’han fet molt llargs i durs a causa de la pandèmia, però ara ja podem fer unes festes amb normalitat i com s’han fet sempre amb totes les tradicions del nostre poble. Ara és moment de gaudirles amb coneixemen­t i respecte, però sense deixar de passar-ho d’allò més bé.

Dos anys després, esta vesprada tornarà el bou al poble d’Almenara com de costum, amb el seu recorregut i cadafals. Demà serà el dia gran, el de la Mare de Déu del Bon Succés, on a la nit l’Agrupació Musical Santa Cecilia d’Almenara junt a la cantant Gisela realitzarà un gran musical per a tots els públics amb cançons de Disney, i el dilluns celebrarem Sant Roc. A partir de dimarts, hi haurà més actes taurins, el tobogan aquàtic, vindrà el sopar de calderes solidari amb la Federació de Salut Mental de la Comunitat Valenciana, les tan esperades paelles de les quintes, el berenar dels jubilats, al que s’afegiran al llarg de la setmana els balls i discomòbil­s, els espectacle­s musicals i culturals, la pilota valenciana i la tradiciona­l fira d’atraccions que serà inclusiva i no sexista.

També des d’ací volguera donar tot el recolzamen­t i estima als Quintos i Quintes 2022, per als que per fi ha arribat el

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain