El Periódico Mediterráneo

Després de dos

- *Alcaldessa d’Almenara

anys d’espera per la pandèmia, ja han començat les festes patronals d’Almenara

seu any després de tant de temps d’espera, ja que devien haver fet la seua festa a l’any 2020. Dos anys més tard van lluir la setmana passada d’una manera espectacul­ar dalt l’escenari el dia de la presentaci­ó, i a ben segur que ho faran en tots els actes programats en aquestes festes podent gaudir del moment més esperat. Des d’ací donar-los l’enhorabona. Igualment, paraules d’afecte i estima per als Quintos i Quintes dels 27 anys (abans 25) que també han d’hagut d’esperar dos anys per a poder celebrar la seua festa.

També volguera des d’aquestes línies agrair el gran esforç de la brigada municipal i policia local en aquestes festes, així com del personal de l’ajuntament i tota aquella persona, associació i entitat que haja aportat o aporte la seua inestimabl­e col·laboració per a poder celebrar els actes programats. Igualment agrair a les penyes taurines la seua participac­ió un any més per a engrandir les festes.

Finalment només queda convidar a les nostres festes patronals als veïns i veïnes d’Almenara, així com a tota aquella persona que ens visite. Ara toca gaudir les festes, en coneixemen­t i respecte, però passant-ho bé.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain