El Periódico Mediterráneo

Sant Antoni 2022 a Moncofa

-

Acabada la temporada estival, i com sempre hem fet, Moncofa es prepara per a rebre les festes de Sant Antoni que durant deu dies celebrarem amb germanor. L’arribada del mes d’octubre sempre ens ompli d’alegria: comencen els preparatiu­s per a la festa, per als casals i per tornar a retrobar-nos tots al carrer.

Els carrers, les places i cada racó de Moncofa s’ompliran per a festejar les celebracio­ns al nostre patró. És moment de reunir-nos, d’eixir al carrer per a gaudir de les nostres festes amb les amistats, els familiars i persones conegudes a les penyes, als casals i a les cases. És un orgull poder dir-vos que la festa ja està ací!

Amb un ampli programa de festes, elaborat per la comissió, que reuneix tots els actes i les activitats programade­s amb esforç i il·lusió. Cal agrair a la Penya la Clack tot l’esforç, el treball desinteres­sat, la labor, la dedicació i perseveran­ça que cadascun d’ells han posat per a fer possible que a Moncofa comptem amb aquest ampli programa de festes, plural, perquè gaudiu i participeu grans, joves i menuts d’aquestes festes en honor a Sant Antoni.

En nom de la corporació municipal de l’Ajuntament de Moncofa voldria reconéixer la tasca de totes les persones que també treballara­n per a garantir la

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain