El Periódico Mediterráneo

Almenara torna a ser solidària

- ESTÍBALIZ

En més d’una ocasió he dit que estic orgullosa d’Almenara, del meu poble. Un poble que sempre sap on deu estar, un poble que sempre atén la crida de la solidarita­t quan se li demana. I ara, ho ha tornat a fer, com no podia ser d’altra manera. Per això, una vegada més vull dir que és tot un orgull ser l’alcaldessa d’Almenara i una vegada més vull doner les gràcies al poble d’Almenara per la seua col·laboració.

Estic parlant del tradiciona­l sopar de calderes, que enguany ha tornat a tindre una vessant solidària com es va fer ja abans de la pandèmia. Amb els donatius pels tiquets del sopar del passat dijous es van recaptar prop de 5.000 euros que aniran destinats al programa #AmaLaVidaE­nLasAulas que porta a terme la Federació de Salut Mental de la Comunitat Valenciana. I es que enguany, el nostre propòsit va ser fer visibles les malalties mentals i les seues causes. Aquesta quantitat suposa la col·laboració del 75% de la població del municipi, que ha aportat un donatiu d’un euro per a la proposta.

#AmaLaVidaE­nLasAulas és un programa que impulsa la Federació de Salut Mental de la Comunitat Valenciana per a escolars, una aposta pionera, pensada i creada des del respecte per les persones i la consciènci­a d’educar en salut des de les edats més primerenqu­es i en cadas

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain