El Periódico Mediterráneo

Els prop de

- *Alcaldessa d’Almenara

5.000 euros recaptats en el sopar aniran destinats al programa #AmaLaVidaE­nLasAulas

cuna de les etapes d’ensenyamen­t. La Federació de Salut Mental la composen 30 entitats que treballen en diversos programes atenent a més de 1.500 persones amb malalties mentals. La Federació conta amb més de 4.000 persones associades, 350 treballado­rs i treballado­res i prop de 300 voluntaris i voluntàrie­s.

Per la seua col·laboració i la seua implicació, des d’ací torne a donar les gràcies de tot cor al poble d’Almenara, que ha tornat a demostrar que es un municipi solidari, en aquest cas amb les persones que pateixen malalties mentals.

Finalment voldria convidar a tothom a la recta final de les nostres festes patronals. Després de la pandèmia hui celebrem de nou la Trobada de Quintes, les tradiciona­ls paelles, que hui arriben a la seua XXIV edició, activitat on es concentrar­an milers de persones per a dinar a la carpa del Recinte Firal. A més demà, tindrem la Processó del Trasllat, la commemorac­ió del Dia de la Policia Local (Sant Miquel), el tradiciona­l berenar de jubilats i jubilades i l’espectacle d’animació itinerant Korral Kaos de Scurasplat­s que posarà el punt i final a les nostres festes patronals. Vos esperem!

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain