El Periódico Mediterráneo

L’Espartera, a ritme pop en la gal·la de Noelia i Gabriela

Un Mario Vaquerizo impostat exerceix de mestre de cerimònies en una cita molt musical Festers del Carmen de Castelló rep el títol d’Esparter de l’Any en la nit de la gaiata 9

- CRISTINA GARCIA GRAU cgarciagra­u@epmediterr­aneo.com CASTELLÓ dios Molina Vives.

AL’Associació Cultural Festers del Carmen va rebre el guardó d’Esparter de l’Any de la gaiata

ritme pop. La gaiata 9 l’Espartera va encumbrar en la nit de dissabte al Palau de la Festa de Castelló a les seues madrines per a les festes de la Magdalena 2024, Noelia Personat Guerrero i Gabriela Piñero Álvarez al son de las Nancys Rubias, Mecano, Alaska y Dinarama, Danza Invisible, Nacha Pop i Hombres G, entre altres, en un Míticos Festival tallat en un patró fester com a pla B a l’oficial.

Als estandarts portats per Asier Algorta Martí i Joan Andoni Algorta Ruedas, i les col·laboradore­s Carolina Calatayud Tintoré, Lledó Sánchez Tomás, Nadia Pérez Sauceda i Carla Novella Gorris, el Bolero de Castelló va donar pas a les representa­nts ixents de L’Espartera, Ariadna Valverde Ibáñez i Reme

I en una ga·la divertida i plena de gags es van imposar les bandes a les corts, començant per la dama d’honor Sandra Cabeza Tàrrega i

Marta Ferrando Abellán, acompanyad­a per David Valverde Personat; i la dama d’honor infantil

María Sánchez Tomás, acompanyad­a pel xiquet Gorka Algorta Martí, en presència de la presidenta­r, Raquel Tárrega Castell.

Ella va ser la que va rebre sobre l’escenari del Palau a les madrines de l’Espartera, Gabriela Piñero Álvarez i Noelia Personat Guerrero, amb un aplaudimen­t unànim.

Moment va ser el de l’entrega del guardó a Esparter de l’Any a l’Associació Cultural Festers del Carmen de Castelló, que va replegar el seu president, Jorge Forcada, i la col·laboradora i membre de l’ens Lledó Sánchez.

Entre el públic, moltes autoritats, encapçalad­es per la regidora de Festes, Noelia Selma, amb altres membres de la Corporació municipal, van arropar a L’Espartera, amb un Mario Vaquerizo impostat que va fer riure, gaudir i ballar a tot l’auditori en una nit d’emotives ofrenes, com la que li van fer a Gabriela les seues iaies, Fina Jiménez i Marian Morais.

 ?? ??
 ?? ERIK PRADAS ?? al sector i als grans èxits del pop espanyol, inclús al Míticos Festival que es va fer dissabte.
ERIK PRADAS al sector i als grans èxits del pop espanyol, inclús al Míticos Festival que es va fer dissabte.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Il·lusió en les cares de Noelia i Gabriela i de la presidenta, Raquel Tárrega, i en l’Esparter de l’Any, Jorge Forcada.
Il·lusió en les cares de Noelia i Gabriela i de la presidenta, Raquel Tárrega, i en l’Esparter de l’Any, Jorge Forcada.
 ?? ?? La gaiata 9 L’Espartera va oferir als seus socis i a la ciutat una presentaci­ó plena de música i gags
La gaiata 9 L’Espartera va oferir als seus socis i a la ciutat una presentaci­ó plena de música i gags

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain