El Periódico Mediterráneo

Portsxinel·la comença la seua 8a edició amb 36 propostes

- R. D. M.

Encara que la programaci­ó oficial del VIII Festival de Titelles Portsxinel·la s’inicia el 28 de març, hui ja comencen les activitats complemetà­ries a la cita. A Cinctorres, una de les localitats on es durà a terme el certamen, té lloc a les 10.30 hores un taller de titelles de carrer per part de la companyia d’Alcoi Coco Teatre, que protagonit­zarà a les 12.00 un cercavila amb els assistents titulat Bichos.

Fins el pròxim 7 d’abril, dins del cicle, realitzara­n 36 activitats sobertes al públic en Morella, Vilafranca, Forcall, Cinctorres, la Todolella, Portell de Morella, Palanques, Villores, La Mata, Castell de Cabres, Vallibona i Herbers.

La programaci­ó oficial comença el 28 de març, però ja realitzent tallers

En la seua 8a edició, Portsxinel·la, que organitza l’Associació Cultural Eclíptica d’Art, amb Rebeca Castro al capdavant i Carles Benlliure com a director artístic, ja s’ha convertit en referent del teatre de titelles en zones d’interior de la província de Castelló, al mateix temps que ha contribuït a impulsar el turisme cultural a la comarca dels Ports i a demostrar que estes localitats «estan molt actives». Enguany el públic podrà gaudir de diferents companyies nacionals i internacio­nals, i amb uns espectacle­s reconeguts amb importants premis. Artistes d’Estònia, Mèxic, l’Argentina, Itàlia i Colòmbia, al costat de companyies d’Aragó, País Basc, Andalusia, Astúries i Comunitat Valenciana sorprendra­n als qui acudisquen a presenciar les seues respective­s funcions estos dies.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain