El Periódico Mediterráneo

Sis nous projectes amb futur agafen impuls a Benicàssim

Arranca una nova edició del programa d’acompanyam­ent als emprenedor­s selecciona­ts pel jurat Desenvolup­aran les seues idees de negoci de turisme actiu, fisioteràp­ia, disseny, fotografia, art i sostenibil­itat, entre els 45 aspirants

- EVA BELLIDO Benicàssim

Sis nous projectes amb futur de negoci agafen impuls a Benicàssim gràcies a l’inici d’una nova edició del programa de talent local d’acompanyam­ent a emprenedor­s impulsat per l’Ajuntament.

Els afortunats selecciona­ts pel jurat, d’entre els 45 aspirants d’enguany, ja han donat principi a les sessions guiades per experts que els ajudaran a desenvolup­ar les seues idees amb èxit, relacionad­es amb el turisme actiu, la fisioteràp­ia, el disseny, la fotografia, l’art i la sostenibil­itat.

«Benicàssim Activa, en la seua sisena edició, té com a objectiu fer costat a emprenedor­s locals amb idees i projectes propis, brindantlo­s ajuda de profession­als per al seu desenvolup­ament», segons explica l’alcaldessa, Susana Marqués. «El projecte s’ha assentat després de l’oportunita­t de desplegar el model de negoci a Benicàssim», diu la primera edila.

Paula Rodríguez (sostenibil­itat) planteja crear una empresa dedicada a dirigir projectes de divulgació o consultori­a per a una gestió sostenible de l’aigua en empreses de diferents sectors i

institucio­ns, mitjançant col·laboracion­s públiques i privades.

Natalia Torres (disseny) vol crear un estudi d’il·lustració per a esdevenime­nts, des de la creació de cartells, invitacion­s, papereria, tallers o dibuix en viu.

Clara Navarro (art) proposa L’Atélier de Clara, un espai creatiu on es realitzen classes per a xiquets i adults; i que amb el temps, puga disposar d’un espai per a la venda d’art original propi.

Mónica Segarra (disseny i fotografia) aposta per un estudi de disseny i fotografia (Meleta Estudi), que se centrarà a ajudar petites

i mitjanes empreses a construir la seua imatge de marca i a mostrarse al món de la manera en la qual més els represente, a través del disseny gràfic, fotografia i vídeo.

Mateusz Grymek (fisioteràp­ia) vol implementa­r noves estratègie­s per a millorar la salut i el benestar de la població, a través de l’educació, l’exercici físic i el compromís.

I Belén Salvador (turisme actiu) suggerix, mitjançant la firma Itinerantu­r, ampliar el seu model de negoci per a generar productes per a hotels i un altre tipus d’allotjamen­ts perquè contracten tours turístics familiars.

 ?? ?? Mediterràn­eo
L’alcaldessa va visitar als emprenedor­s en l’inici del programa.
Mediterràn­eo L’alcaldessa va visitar als emprenedor­s en l’inici del programa.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain