El Periódico Mediterráneo

Peníscola ret un sentit homenatge a Nino Bravo gràcies a Melomans

El Palau de Congressos acull esta vesprada, a partir de les 19.00 hores, l’espectacle musical ‘Libre. Nino Bravo 100% a capella’

- R. D. M. Peníscola

El Palau de Congressos de Peníscola es convertix hui, a partir de les 19.00 hores, en l’escenari de Libre. Nino Bravo 100% a capella, un espectacle del grup Melomans que homenatja a un dels cantants valencians més il·lustres i rellevants.

La formació musical realitza un recorregut, en 90 minuts, per les mítiques cançons de Nino Bravo, centrant-se en el missatge de les lletres, i les anècdotes de la carrera i vida del cantant des d’un punt de vista desenfadat. Es tracta, per tant, i en paraules dels membres de Melomans, d’una «revisió de les seues 60 cançons en un estil a capella modern i actualitza­t amb noves tècniques musicals en directe com a bucles, seqüenciac­ions i altres efectes sorprenent­s. Un espectacle de teatre musical, en definitiva, per a recordar a Luis Manuel Ferri, el llegat de la qual, 50 anys després, està més viu que mai».

Melomans, format per Edu Escartí, Gonzalo Manglano, Javi Reig i Pau Ferre, va ser creat en 2010 per quatre joves artistes valencians sense més instrument­s que les seues pròpies veus, i amb l’humor com a segell distintiu.

El públic ha recolzat les representa­cions d’este musical omplint nombrosos auditoris en tota la Comunitat Valenciana. De fet, l’agrupació valenciana va aconseguir omplir tant el Teatre Principal de València, com el de Castelló de la Plana amb este mateix espectacle, programat en els últims mesos.

La producció, que compta amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura, està dirigida per Santiago Sánchez i Víctor Lucas.

Les entrades d’este espectacle tenen un preu de 10 euros.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain