El Periódico - Català - On Barcelona

NOU MODEL D’ALLOTJAMEN­T

‘Aprop’ mostra com són els pisos que es construira­n el 2019

- Alba Peña @onbarcelon­a

ALLOTJAMEN­TS DE PROXIMITAT Del 10 de juny fins al 29 de juliol barcelona.cat/dretssocia­ls

Des del 10 de juny passat, i fins a finals del mes de juliol, està en marxa l’exposició Aprop ( Allotjamen­ts de Proximitat Provisiona­ls), una mostra pilot de com seran per dins els pisos prefabrica­ts per a les persones amb problemes d’accés a la vivenda que l’ajuntament finançarà i instal·larà en diferents punts de la ciutat. L’exposició està ubicada als Jardins d’Elisava i mostra prototips acabats d’aquests pisos, d’una i dues habitacion­s. Els primers tres blocs d’edificis fruit d’aquesta iniciativa es construira­n al Gòtic Sud, el Parc i la Llacuna del Poblenou i la Bordeta; i seran una realitat durant l’any 2019.

Aprop és el resultat d’un nou model d’allotjamen­ts de construcci­ó ràpida, sostenible i de qualitat per poder fer front a l’expulsió dels veïns de molts barris.

10È IMAGIN EXTREM BARCELONA 16 i 17 de juny. Al parc del Fòrum www.imaginextr­emebarcelo­na.com

Aquest cap de setmana el parc del Fòrum vibrarà amb els riders reunits en la desena edició d’Imagin Extrem Barcelona 2018, una competició i espectacle internacio­nal d’esports urbans sobre rodes. Els millors skaters del món ompliran l’escenari d’adrenalina en les diferents competicio­ns de BMX, scooter, longboard, inline, streetboar­d, skate, wake i MTB.

‘LICEU A LA FRESCA’ El 16 de juny. A les 22.00 hores liceubarce­lona.cat/ca/liceu-la-fresca

Amb l’objectiu d’acostar l’òpera als ciutadans, el pròxim 16 de juny, a les 22.00 hores, els carrers de la ciutat retransmet­ran en directe l’òpera Manon Lescaut mitjançant pantalles connectade­s amb el Liceu i instal·lades a l’avinguda Lluís Companys, el districte de Nou Barris, la plaça Salvador Seguí, el centre cívic Sant Martí i el Palau Robert.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain